Jonah Freud, Cijn Prins - The Amsterdam gourmet

Het afgelopen decennium heeft Amsterdam een culinaire metamorfose ondergaan. In alle wijken zijn bijzondere adressen te ontdekken en de stad herbergt een keur aan (internationale) restaurants en culinaire speciaalzaken.

Jonah Freud - eigenaar van De Kookboekhandel, culinair expert, kookboekenrecensent van Het Parool en Amsterdammer - wijst je samen met haar dochter Cijn Prins, in deze culinaire gids de weg. Waar haal je de lekkerste (rauwmelkse) kaas, het authentieke Amsterdams zuur, de mooiste Spaanse ham en wie maakt de lekkerste garnalenkroketten? Op welk terras geniet je van een spectaculair uitzicht, wat is de beste Chinees in town en waar kun je tot diep in de nacht dineren?

Van de grachtengordel tot piekfijne adressen op de Zuidas, van het Surinaamse Kwaku Summer Festival tot pluktuinen in Amsterdam West en dineren op het water. Van dé klassieke en trendsettende restaurants, speciaalzaken tot en met Amsterdamse boeren: Heerlijk Amsterdam gidst je dwars door de stad en net daarbuiten.


Het boek the amsterdam gourmet van Jonah Freud, Cijn Prins is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jonah Freud, Cijn Prins boeken - The Amsterdam gourmet
ISBN 9789461431288
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 01-04-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Engels
UITGEVER Good Cook B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,95
Bestel

Andere boeken van Jonah Freud, Cijn Prins