Jolanda Zuydgeest - Een gouden gezin

Hoe mantelzorg kapot maakt wat je lief is


‘Ik heb een gouden gezin.’ Het zijn de laatste woorden van mijn vader voor hij overlijdt. Met hulp van haar negen kinderen lukt het mijn moeder om verder te gaan met haar leven. Tot er opnieuw tegenslag is. Ze wordt depressief en probeert zichzelf van het leven te beroven. De zorg voor haar neemt toe, waardoor ook de spanning tussen de kinderen oploopt. Externe hulp komt moeizaam op gang.

De laatste twee jaar van mijn moeders leven zijn zwaar. De druk van de mantelzorg veroorzaakt een breuk in het gezin. Mijn moeder voelt zich tot last. ‘We hadden haar graag nog gelukkig gezien.’

Judith

***

Over de schrijver

Jolanda Zuydgeest (1962) is vanaf haar jeugd al geboeid door het schrijven van verhalen. Naast haar baan als leerkracht in het onderwijs, volgt zij schrijfopleidingen en doet zij mee aan schrijf-wedstrijden die haar enkele publicaties opleveren. Dit is haar tweede roman.


Het boek een gouden gezin van Jolanda Zuydgeest is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jolanda Zuydgeest boeken - Een gouden gezin
ISBN 9789492115454
PAGINA’S 232
VERSCHENEN 11-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Godijn Publishing
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel