Jolanda Peters - Plenda 2019-2020 Planning & Agenda

School-plan-agenda 2019-2020


DE PLENDA IS EEN SCHOOLAGENDA WAARIN JE HUISWERK KUNT NOTEREN ÉN PLANNEN.

PLENDA 2019-2020

Planning & Agenda

Studeer effectief door je huiswerk in blokken op te delen en in te plannen. Zo hou je overzicht, begin je op tijd en heb je minder stress. Iedereen weet dat goed plannen direct gevolgen heeft bij het maken en leren van huiswerk. Met de Plenda kun je dit structureel blijven doen. Een uitstekende combinatie met Magister of SOM.

Er staan in de Plenda tevens oefeningen en huiswerktips om het leren makkelijker te maken.

Met de doeltreffende lay-out van de Plenda en het 6 Stappenplan kunnen leerlingen zelfstandig aan de slag, ze leren structureren. Begeleiders en ouders hebben direct inzicht in de vorderingen. Een handige tool om je kind te ondersteunen als het even wat lastiger gaat. Op YouTube staat een leuk instructiefilmpje.

De Plenda is geschikt voor iedereen in het voortgezet- en beroepsonderwijs. In groep 7 en 8 kan al geoefend worden. De Plenda is zeer geschikt voor diegene die ondersteund worden door een huiswerkinstituut of die op een andere wijze gecoacht worden.

In de Plenda staan roosters, cijfer- en reflectie lijsten, projectplanningen, een kalender, feest- en vrije dagen. De voorkant kun je personaliseren omdat het een insteekhoes is van stevig plastic. De Plenda heeft een elastiek en

het 6 Stappenplan staat ook op een plastic boekenlegger welke vast te klikken is aan de spiraalbinding.Jolanda Peters boeken - Plenda 2019-2020 Planning & Agenda
ISBN 9789082233889
PAGINA’S 136
VERSCHENEN 17-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Moose

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Dit boek is tijdelijk uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


18,90

De genoemde prijs is een indicatie.

Andere boeken van Jolanda Peters