John Bunyan - Christinnenreis

Naar de eeuwigheid


Dit prachtige boek is een vernieuwde uitgave van de Christinnereis met prachtige zwart-wit en kleuren illustraties van Adri Burghout. In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling van 55 hoofdstukken toegepast.

Achterkant:

U hebt op dit moment één van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen in handen. In dit vervolg op de Christenreis naar de eeuwigheid gaat Christinne met haar kinderen en andere pelgrims ook op ries naar de Hemelstad. Zij maakt onderweg andere zaken mee dan haar man. Dieper en geestelijker zijn de Bijbels gefundeerde lessen. Maar ook praktische adviezen om te leven als een christen nemen een grote plaats in. Lees dit boek. U vindt er de weg beschreven naar de grootste rijkdom die een christen in zijn of haar leven door genade mag ontvangen: de vergeving van zonden door het bloed van de Heere Jezus Christus. Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van zondige mensen. Dat kan door de genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van Christinne, haar kinderen, Barmhartigheid, Vreesachtigheid en Gereed-tot-hinken? Dan komen we behouden aan en mogen we eeuwig bij de Heere zijn.

Veel zegen en leesgenoegen met dit bijzondere boek.

Gebonden,

Harde kaft

269 pagina's

Voorzien van prachtige kleurenillustraties van Adri Burghout

John Bunyan Stichting - Kootwijkerbroek


Het boek christinnenreis van John Bunyan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,50 excl. verzendkosten.


John Bunyan boeken - Christinnenreis
ISBN 9789081862066
PAGINA’S 374
VERSCHENEN 13-09-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER John Bunyan Stichting
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,50
Bestel

Andere boeken van John Bunyan