John Bunyan - De christenreis

Naar de eeuwigheid


Dit prachtige boek is een vernieuwde uitgave van de Christenreis met prachtige zwart-wit en kleuren illustraties van Adri Burghout. In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling van 55 hoofdstukken toegepast.

Achterkant:

U hebt op dit moment één van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen in handen. Het is een reisverhaal. Maar niet zomaar een reisverhaal. Het beeldt de levensreis uit van een jongman Christen. Deze man probeerde van het leven te genieten. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt. Zijn vrienden doen mee met zijn spel. Zijn taalgebruik en gedrag brengen de hele stad in opspraak. Toch mist hij iets. Hij luistert naar een gesprek tussen een paar vrouwen. Hij voelt dat zij een rijkdom hebben die hij mist. Dat brent een angstig gevoel. Een man legt hem uit dat deze rijkdom ook voor hem te krijgen is. Dat hij ook vergeving van al zijn verkeerde daden kan ontvangen. En hij gaat op reis. Onderweg gebeurt er veel. Maar hij komt behouden op zijn eindbestemming aan!

Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van een zondig mens. Genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van deze pelgrim, Christen? Dan komen wij eeuwig bij God.

Veel zegen en leesgenoegen met dit bijzondere boek.

Gebonden,

Harde kaft

280 pagina's

Voorzien van prachtige kleurenillustraties van Adri Burghout

John Bunyan Stichting - Kootwijkerbroek


Het boek de christenreis van John Bunyan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,50 excl. verzendkosten.


John Bunyan boeken - De christenreis
ISBN 9789081862059
PAGINA’S 374
VERSCHENEN 15-05-2013
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER John Bunyan Stichting
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,50
Bestel

Andere boeken van John Bunyan