John Bunyan - Genade in overvloed

Genade in overvloed is uitgegeven ter gelegenheid van het 12.5-jarig jubileum van de John Bunyan Stichting.

Deze uitgave is prachtig geïllustreerd door Adri Burghout.

In de vereenvoudigde uitgave van dit boek en de andere werken van Bunyan is getracht zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke Engelse tekst te blijven om de boodschap zo zuiver mogelijk door te geven.

Wie Bunyans bekendste werk 'De Christenreis naar de eeuwigheid' goed wil verstaan, moet zeker het verslag van zijn bekering en geestelijke ondervindingen hebben gelezen. Tijdens zijn gevangenschap schreef Bunyan de autobiografie van zijn geestelijk leven, die in het Nederlands verscheen onder de titel 'Genade overvloeiende voor de grootste der zondaren'. De stijl van dit werk is niet eenvoudig en het boek is -wellicht daardoor- vrij onbekend gebleven.

Deze uitgave maakt Bunyans bijzondere levensbeschrijving toegankelijk voor jonge mensen en spoort hen aan zijn geschriften te lezen. De aantekeningen aan het einde van elk hoofdstuk maken duidelijk welke gebeurtenissen in Bunyans leven in 'beeldtaal' zijn weergegeven in 'De Christenreis'.


Het boek genade in overvloed van John Bunyan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


John Bunyan boeken - Genade in overvloed
ISBN 9789033605475
PAGINA’S 104
VERSCHENEN 29-04-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER John Bunyan Stichting
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,00
Bestel

Andere boeken van John Bunyan