Johan Ligteneigen - Astrologische voorspellingen met het min-1 systeem - tweemaal 40 jaar ervaring in precisie op datum

Tweemaal 40 jaar ervaring in precisie op datum


Dit boek behandelt een bijzondere manier van maken van astrologische voorspellingen. Die manier is in de jaren ’70 van de vorige eeuw geïntroduceerd door de astroloog J.B. Gieles. Als astroloog was Gieles uniek in het feit dat hij kan zeggen dat hij ruim 40.000 horoskopen door zijn handen heeft laten gaan in zijn 40-jarige carrière als astroloog.

Het MIN-1 systeem is een sluitend systeem van progressies, doorgaans vrijwel op datum, maar het kan alleen werken als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, zoals het gebruik van het juiste huizensysteem, een zo mogelijk gecorrigeerde horoskoop op basis van eerdere gebeurtenissen en, indien mogelijk, het gebruik van nauwkeurige coördinaten van de geboorteplek.

In het boek worden de uitgangspunten van dit systeem zo helder mogelijk uitgelegd. Aan de hand van acht compleet uitgewerkte voorbeelden wordt dit systeem vergeleken met de traditionele secundaire progressies en ook met het systeem van dagelijkse transits. Ook worden overal vergelijkingen gemaakt met andere huizensystemen, zoals Campanus, Regiomontanus, Koch, Gelijke Huizen, Porphyrius, etc. Het Placidus systeem is de enorme winnaar met voorspellingen tot op de dag nauwkeurigJohan Ligteneigen boeken - Astrologische voorspellingen met het min-1 systeem - tweemaal 40 jaar ervaring in precisie op datum
ISBN 9789402160970
PAGINA’S 324
VERSCHENEN 20-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
35,00
Bestel

Andere boeken van Johan Ligteneigen