Johan D'Haveloose - De Post-It moorden

Het rechercheteam van Bonnard en Brunello wordt in aanraking gebracht met een reeks moorden, waarbij de dader Post-its achterlaat. Op de gele memo's staan steeds twee letters en een cijfer. Het brengt de brigade in de wereld van voetbalfans, mode, antiek, beddenverkoop, horeca en onroerend goed. De zoektocht loopt niet over een leien dakje en binnen het team zijn er duidelijk ook spanningen die een snelle oplossing hypothekeren.

De schrijver neemt je mee in de psychologische roerselen van een aantal protagonisten en beschrijft die heel nauwkeurig, iets waar hij ondertussen een patent op heeft. 

Met DE POST-IT-MOORDEN is Johan D'Haveloose aan zijn zevende misdaadroman toe. Hij was lector Engels en Interculturele Communicatie en woont met zijn vrouw en honden in het landelijke Lievegem (BE). Eind september 2019 brengt hij een nieuw kinderboek uit, 'De Rode Ezel' en een humoristisch 'jeugdboek voor volwassenen', 'Arthur Kafka, privédetective'.

Dit manuscript werd  onder de werktitel  Ik beloof het jou  geselecteerd om in aanmerking  te komen voor de Fintro Prijs Spannende Boeken 2018. 


Het boek de post-it moorden van Johan D'Haveloose is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Johan D'Haveloose boeken - De Post-It moorden
ISBN 9789493023215
PAGINA’S 210
VERSCHENEN 17-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER aquaZZ
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,50
Bestel

Andere boeken van Johan D'Haveloose

 • Johan D' HAVELOOSE - Schoolvoorbeeld
  Johan D' HAVELOOSE - Schoolvoorbeeld

  Bonnard & Brunnello zijn nog maar net terug uit de Noorse fjorden of ze worden geconfronteerd met een moord in Lievegem, gepleegd tijdens hun afwezigheid naar Noorwegen. De zaak, die nog geen enkel bewijs heeft opgebracht, wordt aan hen overgedragen.  Het slachtoffer gaf les op…

  Lees meer...
  18,50
 • Johan D'Haveloose - Marloes Poes
  Johan D'Haveloose - Marloes Poes

  LAAT JE MEESLEPEN IN DE AVONTUREN VAN MARLOES POES. EEN BELANGRIJKE LEVENSLES WACHT OP JOU! Een verhaal over een meisje dat graag een poes wil worden. Marloes Poes beleeft als poes spannende avonturen, maar weet je wat het meest spannende is? Marloes is helemaal geen échte…

  Lees meer...
  15,00
 • Johan D'Haveloose - Moord in de Noorse Fjorden
  Johan D'Haveloose - Moord in de Noorse Fjorden

  Johan D’Haveloose werd pas na zijn carrière als lector Engels en Interculturele Communicatie fulltime schrijver. Na zijn eerste Engelstalige roman Dasha, the dazzling dachshund, een humoristisch boekje over zijn hond, verraste hij met zijn eerste psychologische misdaadroman…

  Lees meer...
  18,51