Joe Berger - De stinkende waarheid

Lukt het Lars Leugenaar om te stoppen met liegen?

De stinkende waarheid is het tweede boek in de briljante serie van Joe Berger. Lars Leugenaar kreeg in korte tijd veel fans in Nederland! De boeken over Lars zitten vol humor en herkenbaarheid. De vlotte tekst en de graphic novel­achtige illustraties spreken zo aan dat je de boeken niet weglegt voor je ze uit hebt!

In dit tweede deel van de Lars Leugenaar­-serie maakt Lars het zichzelf weer lastig. Het is zomervakantie en hij heeft grootse plannen: er is een openluchtvoorstelling van de film van zijn grote held Steenwolf. Daar moet hij natuurlijk heen! Maar zijn moeder heeft het gehad met zijn leugens. Hij moet haar beloven om de hele zomer niet meer te liegen, anders mag hij niet naar de voorstelling toe. En alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, moet hij er ook nog achter zien te komen waarom zijn kat Pudding ineens van die vieze scheetjes laat!


Het boek de stinkende waarheid van Joe Berger is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joe Berger boeken - De stinkende waarheid
ISBN 9789020672824
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 04-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Kluitman
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,99
Bestel

Andere boeken van Joe Berger