Jochen Harkema, Peter Tros - Duurzaam beleggen voor Dummies

In Duurzaam beleggen voor Dummies vind je alles wat je moet weten om direct te beginnen met duurzaam of maatschappelijk verantwoord beleggen. Lees waar het om gaat bij duurzaam beleggen, welke methodes er zijn, op welke wijze je duurzaam kunt beleggen, hoe je aandelen en beleggingsfondsen op duurzaamheid selecteert en wat voor rendement je kunt verwachten. Ook krijg je praktijkvoorbeelden van duurzame en niet-duurzame beleggingen en leer je hoe je voor jezelf een duurzame beleggingsstrategie opzet – en welke partijen je daarbij kunnen helpen. Ga aan de slag en investeer in een duurzame toekomst!

Jochen Harkema en Peter Tros zijn beiden analist duurzaam beleggen bij het Investment Office van ING. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het duurzame beleggingsbeleid en onderzoeken ze bedrijven, beleggingsfondsen en landen op duurzaamheid. Daarnaast schrijven en presenteren ze regelmatig over alles wat te maken heeft met duurzaam beleggen.


Het boek duurzaam beleggen voor dummies van Jochen Harkema, Peter Tros is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jochen Harkema, Peter Tros boeken - Duurzaam beleggen voor Dummies
ISBN 9789045356211
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 13-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Voor Dummies
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel