Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden - Casusboek LVB en verslaving

Het Handboek verslaving en licht verstandelijke beperking is een praktisch handboek voor de professional dat het stevige theoretische fundament biedt waar deze complexe en specifieke problematiek om vraagt. Deze geheel herziene opvolger van Iedereen gebruikt toch (2012), bevat de nieuwste bevindingen op het gebied van verslaving en licht verstandelijke beperking. Gelijktijdig verschijnt een casusboek met uiteenlopende interessante voorbeelden uit de praktijk, inclusief interventie(s), tips en valkuilen.

Psychiater Joanneke van der Nagel en orthopedagoog Marion Kiewik zijn werkzaam in de verslavings- en verstandelijk gehandicaptenzorg en doen wetenschappelijk onderzoek. Robert Didden, gz-psycholoog, is als bijzonder hoogleraar Verstandelijke beperking, Leren en Gedrag verbonden aan de Radboud Universiteit.


Het boek casusboek lvb en verslaving van Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden boeken - Casusboek LVB en verslaving
ISBN 9789024404957
PAGINA’S 180
VERSCHENEN 30-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden