Jessica Townsend - Wondersmid

De roeping van Morrigan Crow


Na Nevermoor 1 – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow.

Morrigan Crow is ontsnapt aan haar dodelijke vloek en is inmiddels toegelaten tot het Wondergenootschap. Eindelijk hoort ze ergens bij! Het Wondergenootschap belooft haar veiligheid en vriendschap voor het leven. Maar Morrigan krijgt niet waar ze al jaren van gedroomd heeft...

Morrigan is Wondersmid. En omdat Wondersmeden een slechte naam hebben, is iedereen angstig voor haar. Bijna al haar nieuwe vrienden keren zich tegen haar. Tot overmaat van ramp wordt de magische stad Nevermoor opgeschrikt door een reeks mysterieuze verdwijningen. Dan doet Ezra Windbuil, de enige Wondersmid die Morrigan kent en de boosaardigste man die ooit geleefd heeft, haar een aanbod dat ze bijna niet kan weigeren… Is haar hoop op een nieuw leven al vervlogen voordat het zelfs maar begonnen is?

Over Nevermoor:

‘Nevermoor is een fantastisch oord, en verdient een eigen plekje naast Zweinstein.’ Jaapleest.nl ‘Een heerlijk avontuur voor sterke lezers, om compleet in te verdwijnen.’ Trouw ‘Vooral de vaart en de humor maken dat Townsends debuut Nevermoor nieuwsgierig maakt naar meer.’ **** NRC Handelsblad


Het boek wondersmid van Jessica Townsend is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jessica Townsend boeken - Wondersmid
ISBN 9789024578658
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 07-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Jessica Townsend