Jessica Townsend - Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap

Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is dé nieuwe magische serie voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar en ouder.

Morrigan Crow is vervloekt. Ze is geboren op Avondstond, de onfortuinlijkste dag om geboren te worden. Niet alleen wordt ze beschuldigd van allerlei rampen, ze is ook gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag.

Maar het loopt allemaal anders…

Vlak voor haar elfde verjaardag wordt ze ontvoerd door Jupiter North, die haar meeneemt naar de magische stad Nevermoor. Daar moet Morrigan strijden voor een plek in het Wondergenootschap. Haar concurrenten zijn honderden andere kinderen die allemaal een bijzonder talent hebben. Morrigan, die nergens in uitblinkt, zal een manier moeten vinden om alle proeven te doorstaan. En dan ontdekt ze ook wat Jupiter al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden…


Het boek nevermoor morrigan crow en het wondergenootschap van Jessica Townsend is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap"

Jessica Townsend boeken - Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap
ISBN 9789024578634
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 30-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,99
Bestel

Andere boeken van Jessica Townsend