Jessica Pan - Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen

Wat gebeurt er als een introvert zich als extravert gaat gedragen? Sorry dat ik te laat ben, is een verslag van dit avontuur

Wat gebeurt er als een verlegen introvert een jaar lang gaat leven als een enthousiaste extravert?

Jessica Pan gaat het onderzoeken.

Toen Jessica werkeloos en zonder vrienden thuis op haar vaste plekje op de bank zat, vroeg ze zich af of haar leven er anders uit had gezien als ze wat meer open had gestaan voor nieuwe ervaringen. Als ze vaker nieuwe mensen had leren kennen, in plaats van dat ze altijd haar huis boven boven de pub had verkozen.

Dus deed ze wat ieder weldenkend mens zou doen; ze dwong zichzelf om een jaar lang als een extravert te gaan leven. Dit stond er op haar lijst: optreden in een comedyclub, alleen op vakantie gaan, praten met vreemden in het ov... Ze had meteen spijt.

Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen volgt het hilarische, ongemakkelijke en soms pijnlijke jaar van Jessica Pan, die verslag doet van de extraverte wereld aan alle introverten hier.

Is het leven daadwerkelijk makkelijker voor extraverte mensen? Of is het de nachtmerrie die Jessica altijd dacht dat het zou zijn?


Het boek sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen van Jessica Pan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jessica Pan boeken - Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen
ISBN 9789400511095
PAGINA’S 336
VERSCHENEN 12-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Lev.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Jessica Pan