Jerry Trousdale - Ismael komt thuis

Gods grote werk onder Moslims in Afrika


Bemoedigende waargebeurde verhalen over moslim-leiders en hele groepen moslims die Christus omarmen.

Ismael komt thuis vertelt ook over de enorme veranderingen die zich voltrekken in moslim gemeenschappen in Afrika, waar de waarheid over Jezus Christus bekend wordt en het leven van vele duizenden moslims op zijn kop wordt gezet.

Deze verhalen tonen ook overduidelijk de Bijbelse sleutelprincipes, die christenen kunnen helpen bij het liefdevol delen van het evangelie in hun eigen omgeving, ook hier in het westen. Ontdek in deze verhalen hoe zij effectief "discipelen" maken, principes waar wij van kunnen leren. Ontdek manieren om met liefde en genade uit te reiken naar onze maatschappij met andersgelovigen en niet-gelovigen.

Enkele feiten:

* Er zijn meer dan zesduizend nieuwe gemeenten gesticht onder moslims in maar liefst achttien landen.

* Honderden voormalige sjeiks en imams zijn nu volgelingen van Christus en leiden nu moedig grote groepen moslims weg uit de islam.

* Maar liefst 45 bevolkingsgroepen met een uitgesproken moslim- meerderheid, die tot een paar jaar geleden geen enkele toegang hadden tot het evangelie, hebben nu gezamenlijk meer dan drieduizend nieuwe gemeenten in hun midden.


Het boek ismael komt thuis van Jerry Trousdale is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jerry Trousdale boeken - Ismael komt thuis
ISBN 9789081775137
VERSCHENEN 24-09-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Kingdom Ministries Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel