Jeroen Swolfs - Streets of the World - verhalen

Fotograaf Jeroen Swolfs reisde in 7 jaar naar 195 hoofdsteden om het straatleven te fotograferen. Hij schreef zijn uiteenlopende avonturen op in dit fascinerende reisboek.

Hoe zou het zijn? In zeven jaar tijd naar álle landen ter wereld reizen. Dit boek beschrijft de fascinerende reisverhalen van fotograaf Jeroen Swolfs. In deze tumultueuze wereld zocht hij naar wat ons als mensen met elkaar verbindt en reisde daarvoor naar 195 hoofdsteden om het straatleven te fotograferen. Maar hoe kom je op zo’n idee? Hoe krijg je het gefinancierd? En vooral: hoe voer je het uit?

Reis mee met deze hedendaagse avonturier die voor zijn project Streets of the World op zoek ging naar de mens maar vooral zichzelf als mens tegenkwam. Ontdek de geheimen van mysterieuze eilandjes in de Stille Oceaan als Kiribati, Tuvalu en Nauru, loop mee door zwoele straten van Bangkok, Rio de Janeiro en Ouagadougou en verwonder je over het bijna elke dag leven in Mogadishu, Kabul en Baghdad. Dit boek neemt je mee op een weergaloze wereldreis waaruit blijkt dat er nog verrassend veel te ontdekken valt.


Het boek streets of the world - verhalen van Jeroen Swolfs is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jeroen Swolfs boeken - Streets of the World - verhalen
ISBN 9789082894103
PAGINA’S 356
VERSCHENEN 26-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Streets of the World Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,50
Bestel