Jeroen Moonen - Contracteren en aanbesteden in de bouw en infrastructuur

Marktbenadering, strategie en beheersing


Over contracteren, aanbesteden en strategische afwegingen voor bouw- of infrastructurele projecten Contracteren en aanbesteden in de bouw biedt praktische handvatten om een strategie en contract- en aanbestedingsdocumenten te maken en te beoordelen. Elke stap die moet worden doorlopen komt aan bod voor een succesvolle marktbenadering. Verder toont dit boek de belangrijkste keuzes om tot een goed doordachte contracteringsstrategie en aanbestedingsvorm te komen. Ook wordt aandacht besteedt aan de relatie tussen contractvorm, aanbesteding en contractbeheersing.Dit boek is relevant voor:

  • Opdrachtgevers


  • Projectmanagers


  • Verantwoordelijken voor de project- en planvoorbereiding


  • Contractmanagers


  • Inkopers betrokken bij bouw- of infrastructurele projecten
 Duidelijke praktijkvoorbeelden en heldere stappenplannen zijn samen met veelgevraagde expertise in één boek gebundeld. Jeroen Moonen is senior adviseur contractering bij Twynstra Gudde, en richt zich daar op complexe en/of innovatie aanbestedings- en contracteringsvraagstukken. Hij werkt zowel in projectteams als individueel in een adviesrol. Moonen deelt zijn kennis en ervaring graag als docent in uiteenlopende trainingen en cursussen.


Het boek contracteren en aanbesteden in de bouw en infrastructuur van Jeroen Moonen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jeroen Moonen boeken - Contracteren en aanbesteden in de bouw en infrastructuur
ISBN 9789000347223
PAGINA’S 232
VERSCHENEN 12-02-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Spectrum
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,50
Bestel

Andere boeken van Jeroen Moonen