Jef van den Steen - Trappist

De tien heerlijke bieren


Westmalle, Rochefort, Westvleteren, Chimay, Orval, Achel, La Trappe, Spencer, Engelszell en Zundert. De tien trappistbieren hebben vele fans in binnen- én buitenland. Ze worden geroemd om hun hoge kwaliteit en rijke smaak. Maar wie zijn de trappisten? En uit welk vaatje tappen ze?

In dit boek geven de monniken en de bieren hun geheimen prijs! Bierexpert Jef Van den Steen bracht een bezoek aan de verschillende trappistenabdijen en schetst hun geschiedenis. De broeder-brouwers, die de zorgvuldig bewaarde geheimen van het brouwsel kennen, geven een rondleiding tussen de brouwinstallaties en laten kennismaken met de geuren, kleuren en smaken van trappistenbier.

'Trappist. De tien heerlijke bieren'is een compleet, overzichtelijk en schitterend geïllustreerd werk over trappistenbier in al zijn variaties.

JEF VAN DEN STEEN geldt algemeen als dé bierexpert in Vlaanderen en Nederland. Hij is vaste redacteur van De Zytholoog en is de schrijver van een indrukwekkende reeks bierboeken, verschenen bij Davidsfonds Uitgeverij.


Het boek trappist van Jef van den Steen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jef van den Steen boeken - Trappist
ISBN 9789059086135
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 20-03-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Davidsfonds
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Jef van den Steen