Jeannette van Dongen, Ivy Powel - Biggetjesfokster en modeontwerpster

Jobcarving: twee passies, twee banen


Waarom gaat een modeontwerpster varkens fokken? Waarom begint een politieman een meubelmakerij? Waarom maakt een geriatrisch arts middeleeuwse muziek?

Jobcarving is een nieuwe manier om je loopbaan vorm te geven, zodat je meer voldoening en balans vindt in je werk. Door meerdere banen te combineren geef je gehoor aan de innerlijke drijfveer om al je passies en talenten te kunnen ontplooien. Een baan voor het leven geeft vaak geen volledige voldoening meer, als werkneemster wil je meer. Je bent op zoek naar zingeving, uitdaging of balans. Jobcarving is de moderne gereedschapskist waarmee je dit kunt bewerkstelligen.

Jeannette van Dongen en Ivy Powel zijn werkzaam bij de coöperatie Incitamentum, een advies- training- en Coachingbureau op het gebied van arbeidsverhoudingen. In dit boek leggen zij uit wat Jobcarving is en interviewen zij 21 mensen die door middel van Jobcarving hun passies combineren.


Het boek biggetjesfokster en modeontwerpster van Jeannette van Dongen, Ivy Powel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jeannette van Dongen, Ivy Powel boeken - Biggetjesfokster en modeontwerpster
ISBN 9789492010131
VERSCHENEN 28-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Rheia
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel