Jean Beddington - Bouillon

Naar soep, saus en gerecht


Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.

Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.



Jean Beddington boeken - Bouillon
ISBN 9789045219431
PAGINA’S 176
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers B.V.

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


29,99

De genoemde prijs is een indicatie.

Andere boeken van Jean Beddington