Jasper Van Papeghem - Bio

Logisch!, dynamisch!, natuurlijk?


Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij het grootste deel van de mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te hinken. Biowijn, dat is toch troebele wijn die niet zo fris ruikt? In sommige restaurants kiezen jonge sommeliers inderdaad al eens voor heel bizarre wijnen met een niet meteen appetijtelijke neus, maar er zijn heus wel heerlijke ontdekkingen te doen!

Jasper Van Papeghem, Eerste Sommelier van België wil in dit boek komaf maken met allerlei vooroordelen en plaatst een aantal (bio)kritische reflecties. Hij gaat dieper in op de verschillen tussen de verschillende landbouwmethodes - biologisch, biodynamisch en natuurlijk - en maakt een selectie van lekkere bio(dynamische) wijnen. Zeer verhelderend en beslist verrijkend


Het boek bio van Jasper Van Papeghem is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jasper Van Papeghem boeken - Bio
ISBN 9789058566102
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 28-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Kunstboek
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel