Janosh - Activeer jouw roeping

Als kind kreeg je de vraag: 'Wat wil je worden als je later groot bent?' Of je dat nou geworden bent of niet, in feite zegt het weinig over wie jij bent. Dit boek laat je inzien dat alles zomaar in een stroomversnelling kan komen als je je afstemt op een veel belangrijkere vraag: 'Waarom ben ik hier, op deze aarde?'

Janosh is kunstenaar, schrijver, medium, visionair, stilist, ontwerper en nog veel meer. Maar bovenal is hij iemand die weet waar hij voor leeft. Janosh voelt zijn roeping en dat is om iets moois naar de aarde te brengen; iets dat ons inspireert tot een andere manier van leven. Dit laat hij doorschemeren in al zijn werk en in Activeer jouw roeping lees je wat ervoor nodig is om, net als Janosh, elke dag op te staan met het gevoel dat je hier met een reden op aarde bent.

Ontdek in dit boek 13 sleutels die je helpen om te leven vanuit je hart, zonder kaders en zonder jezelf te begrenzen. Maak contact met je gedrevenheid, eigenwaarde, zelfvertrouwen. Voel de waarde van het kunnen volharden en het belang van focus als schild tegen afleiding, manipulatie en onzuivere krachten. Inspirerende anekdotes wachten op je, evenals praktische tips om meer uit je leven te halen. Activeer jouw roeping is een uiterst boeiend art-book, inclusief fraaie opmaak en quotes, om jezelf of een ander cadeau te doen.

Compleet Full-color | Artpaper

Pagina's: 132

Formaat: 210x210mm

Taal: Nederlands


Het boek activeer jouw roeping van Janosh is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Janosh boeken - Activeer jouw roeping
ISBN 9789079482122
PAGINA’S 99
VERSCHENEN 22-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Janosh Art
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,90
Bestel