Jannie Boer, Pauline van der Veeken - Krijg toch allemaal de kleuren

Hoe je krachtig uit de verf komt


Krijg toch allemaal de kleuren is voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Personal Power Plus© is een uniek systeem, dat jou een blauwdruk voor succes en een waardevol leven geeft. In Krijg toch allemaal de kleuren komen 40 Powertypes tot leven, die jou inspireren om krachtig kleur te bekennen.

Dit boek is voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Je hebt van die mensen, bij wie alles vanzelf lijkt te lukken. Vol zelfvertrouwen en energie waarderen ze wie ze zijn en weten ze wat ze willen in het leven. Ze stralen dit op een authentieke, positieve en aanstekelijke manier uit, waardoor ze een krachtige impressie maken, moeiteloos contact leggen, succes hebben, van betekenis zijn en een bijzonder leven leiden. Ze zijn de beste versie van zichzelf.

Wil jij dat ook? Moeiteloos bijzonder zijn vanuit jouw krachtige zelf? Keuzes maken op basis van wie jij in je kern bent? Weten hoe je jouw talenten met plezier inzet en ontwikkelt in de richting die ten diepste bij je past? Niet langer twijfelen, jezelf verstoppen of geen keuzes durven maken? En dat ook uitstralen zodat het voor je omgeving duidelijk is wie jij bent, wat jouw kracht is en wat jij wilt? En daardoor bereiken wat je verlangt, succesvol zijn en het leven leiden dat voor jou bedoeld is? Dan is dit boek voor jou.

Er zijn veel belangrijke momenten in je leven waarop het enorm waardevol is om je grootste kracht en diepste kern te kennen en uit te dragen. Soms zijn het echte kruispunten in je leven, waarbij dit inzicht eigenlijk onmisbaar is. Deze momenten variëren van het samenstellen van een effectieve garderobe, keuzes maken voor studie of werk, succesvol starten in een nieuwe baan, herstellen van een burn-out, een partner vinden, je team effectief laten samenwerken tot een dieper verlangen naar meer zingeving en zinvolle invulling van je tijd.

Bij de oprichting van ons bedrijf Home of Image hebben de auteurs als missie geformuleerd om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen te laten zien hoe bijzonder ze zijn.

Home of Image is bedenker en uitgever van Het Imago Spel, de 40 Kleurhartjes (40 kleuren met hun kwaliteiten in hartjesvorm) en Personal Power Plus© systeem: om jou glashelder te laten zien wat jouw persoonlijke power is en een praktische handleiding te geven hoe je die krachtig zichtbaar kunt maken. Als jij durft te schijnen vanuit jouw beste versie van jezelf, maak je jouw leven en de wereld een stukje mooier.

Krijg toch allemaal de kleuren bestaat uit 4 delen, die als doel hebben jou te inspireren

om kleur te bekennen voor de beste versie van jezelf.

In het eerste deel nemen wij jou mee in onze filosofie, die bestaat uit 4 principes:

1 Een positief perspectief versnelt en verdiept ontwikkeling.

2 Goed is niet goed genoeg: wij willen jou graag beter in beeld brengen om de kracht

van een positieve eerste impressie optimaal te benutten.

3 Kleur is een krachtig, bewust en onbewust veranderinstrument.

4 De wereld wordt mooier als jij weergaloos waardevol bent.

In deel 2 ontdek jij de 4 bouwstenen van het Personal Power Plus© systeem:

1 De 4 elementen, het HOE je de dingen moeiteloos doet.

2 De 10 kleurfamilies, het WAT jou ten diepste drijft en het motto dat hierbij hoort.

3 De 40 Powertypes: 40 kleurpersoonlijkheden met prachtige kwaliteiten, een uniek kleuradvies en een balanspowertype. Deze Powertypes komen tot leven met: "een dag uit het leven van".

4 De blauwdruk, die bestaat uit je 4 hoogst scorende Powertypes.

In deel 3 ontmoet je de kern van ons systeem - de blauwdruk voor succes en een waardevol leven - in meer detail. In dit deel lees je alles over:

1 De waarde van de blauwdruk en voor wie en wanneer dit instrument is bedoeld.

2 De opbouw van de blauwdruk: je 4 hoogst scorende Powertypes, elementenvlieger,

kleurfamiliescore en Top10 Powertypes, en hoe je deze interpreteert.

3 Hoe je een eerste aanzet kunt maken om jouw blauwdruk in beeld te brengen.

4 Blauwdrukken in de praktijk.

In deel 4 vind je inzichten en praktische tips over het imagodeel van ons systeem.

Hoe maak ik mijn blauwdruk zichtbaar in de keuze van mijn kleding, kapsel en accessoires.

Je leert werken met de taal van imago om de beste versie van jezelf te laten zien.

Wij hebben er bewust voor gekozen om dit boek sterk visueel te maken. De kracht van het Personal Power Plus© systeem zit namelijk in het doen en het praktisch zichtbaar maken van jouw beste versie van jezelf.


Het boek krijg toch allemaal de kleuren van Jannie Boer, Pauline van der Veeken is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jannie Boer, Pauline van der Veeken boeken - Krijg toch allemaal de kleuren
ISBN 9789082760200
PAGINA’S 264
VERSCHENEN 05-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Home of Image
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,95
Bestel