Janneke Hartveld - Het spel dat LEVEN heet

Als mens word je voortdurend in aanraking gebracht met 'ideaalbeelden'. Het lijkt erop alsof je steeds maar bezig moet zijn met hoe je van jezelf een 'ander' persoon kunt maken. Hoe je krachtiger, succesvoller of stralender kunt worden. Slanker, gezonder of slimmer. Hoe je een 'volmaakt' plaatje voor de buitenwereld kunt zijn.

Je moet vloggen, mooi zijn, studeren, afvallen, een goeie baan vinden, veel geld verdienen, trouwen, en een gezin stichten, zodat jij voor de wereld om je heen een GESLAAGD, GEWAARDEERD en BEGEERLIJK mens bent.

Maar is de belangrijkste toeschouwer van jouw leven hier op aarde niet JIJ-zelf? Gaat het er niet vooral om hoe stralend je wordt voor JOU? Zodat je van daaruit alles al bent waar je ooit van gedroomd hebt, namelijk een FANTASTISCH, COMPLEET en UNIEK mens?

Dit boek geeft je handvatten om de focus van buiten naar binnen te leggen. Op een simpele manier. We zijn vaak geneigd om alles héél serieus te nemen en we strijden onszelf vaak moe om diegene te worden die we zouden willen zijn. Maar is dit werkelijk nodig? Kan het niet veel simpeler? Degene die je zoekt, namelijk dat compleet volmaakte wezen, dat is er al. En om deze te vinden heb je geen boeken, geen opleiding, geen regels, geen strijd en geen cursussen nodig.

Alleen maar nieuwsgierigheid. Vertrouwen. Èn overgave...

Hoe dan? Dat lees je hier.


Het boek het spel dat leven heet van Janneke Hartveld is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Janneke Hartveld boeken - Het spel dat LEVEN heet
ISBN 9789082530612
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 13-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Zinvol
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel

Andere boeken van Janneke Hartveld