Janneke Hartveld - Kus Jes

De gevaarlijke afslag die anorexia heet


Anorexia, een afslag die je beter niet kunt nemen...

maar als je eenmaal verstrikt bent geraakt in de allesoverheersende gedachten van gewicht verliezen, is er vaak geen houden meer aan.

De vijftienjarige Jessie had ze, die gedachten. Het begon onschuldig, maar voor ze het wist nam het ziekmakende gedachtengoed compleet bezit van haar. Ze leefde in een 'andere' wereld en het enige dat nog belangrijk leek, was kilo's kwijtraken. De rest telde niet meer mee. Het werd een obsessie, een groot monster dat haar leven compleet in zijn greep had. Hoe ze er uit moest komen, dat heeft ze zich geen seconde afgevraagd. Alleen maar hoe ze door kon gaan.

Tot het moment, dat er voor haar nog maar één keuze was...

Kus Jes is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Het boek kus jes van Janneke Hartveld is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Janneke Hartveld boeken - Kus Jes
ISBN 9789082530629
VERSCHENEN 17-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Zinvol
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel

Andere boeken van Janneke Hartveld

 • Janneke Hartveld - Lichtpunt
  Janneke Hartveld - Lichtpunt

  De laatste jaren is er veel geschreven over hooggevoeligheid. Bij steeds meer kinderen wordt deze eigenschap op een bijzondere manier zichtbaar. Maar wat nou als je een kind hèbt dat hooggevoelig is, wat houdt dat eigenlijk in? En maakt dat alles een stuk lastiger of is het…

  Lees meer...
  14,50
 • Janneke Hartveld - Het spel dat leven heet
  Janneke Hartveld - Het spel dat leven heet

  Als mens word je voortdurend geconfronteerd met 'ideaalbeelden'. Het lijkt erop alsof je steeds maar bezig moet zijn met hoe je van jezelf een 'ander' persoon kunt maken. Hoe je krachtiger, succesvoller of stralender kunt worden. Slanker, gezonder of slimmer. Hoe je een 'perfect'…

  Lees meer...
  12,95