Jan-Cees Butter, Joost Houtman - De foute ster

Moord en doodslag in de showbusiness


De foute ster is het vervolg op de bestseller Het foute elftal: een nieuw boek vol smeuïge verhalen, dit keer over moord en doodslag in de showbusiness. Een topacteur die zich iets té goed inleeft in zijn rol en echt iemand vermoordt, een presentatrice die valt op een maffioso en dat met haar leven bekoopt, een flamboyante ster van de stomme film die met een dildo wordt omgebracht; acteurs en actrices zijn niet bepaald opvoedkundige voorbeelden. Om over muzikanten nog maar te zwijgen. De frontman van een rockband die zijn vriendin om zeep helpt, gangstarappers die achter de tralies thuishoren en deathmetal-artiesten die hun genre iets te letterlijk nemen Je kunt het zo gek niet bedenken of de valse noot weerklinkt.

Van Marco Bakker tot Jean-Claude Van Damme, van Charlie Chaplin tot Marlon Brando, en van Meneer Kaktus tot Elvis Presley: niets of niemand ontsnapt aan het foute speurdersduo Houtman en Butter!

Jan-Cees Butter (Rotterdam, 1981) schrijft als freelance journalist voor onder andere Veronica Magazine, NUSport, Playboy, JFK, Trouw en NRC Handelsblad.

Joost Houtman (Antwerpen, 1976) werkt freelance voor De Morgen en enkele sport- en lifestyle magazines, is copywriter en treedt op in Vlaanderen en Nederland.

www.lebowskipublishers.nl


Het boek de foute ster van Jan-Cees Butter, Joost Houtman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jan-Cees Butter, Joost Houtman boeken - De foute ster
ISBN 9789048840960
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 12-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Lebowski
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Jan-Cees Butter, Joost Houtman