Jan Bommerez - Door de bomen het bos zien

Ontdek de eenvoud onder de complexiteit in relaties en organisaties


In Kun je een rups leren vliegen? ging Jan Bommerez al in op het fundamentele verschil tussen verandermanagement en transformationeel leiderschap.

In Door de bomen het bos zien gaat hij nog een stap verder. Transformatie kun je niet leiden. Het is een zelforganiserend proces. Leiders kunnen alleen maar een ecosysteem bewerkstelligen, waarin transformatie spontaan plaatsvindt. Ze dienen daarom de natuur te bestuderen en de principes die erin werkzaam zijn.

Moderne, succesvolle organisaties zoals Shell en Toyota zijn daarmee bezig. Leiders zoals Herman Wijffels zijn erdoor geïnspireerd. Door de bomen het bos zien kijkt breder dan alleen maar naar organisaties. Ook in het dagelijkse leven staan we altijd in relaties (gezin, buurt) en dat zijn ook ecosystemen.

Het boek verschaft vele verrassend nieuwe inzichten en geeft ook concrete wegen aan om te bewandelen en om 'te kijken, te zien en inzicht te krijgen in wat hij of zij eerder nog niet zag'.

Jan Bommerez (België, 1951) woont in Californië. Hij werkt hoofdzakelijk met management- en directieteams. Hij spreekt regelmatig in Europa op congressen en voor diverse organisaties, zowel in de profit- als in de non-profitsector.

Hij is schrijver van de bestsellers FLOW en de kunst van het zakendoen, Minder Moeten Meer FLOW en Kun je een rups leren vliegen?

Jan Bommerez houdt zich tegenwoordig vooral bezig met 'Leren Loslaten'.


Het boek door de bomen het bos zien van Jan Bommerez is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jan Bommerez boeken - Door de bomen het bos zien
ISBN 9789460001963
PAGINA’S 327
VERSCHENEN 17-04-2016
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij MultiLibris
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Jan Bommerez