James Allen - Een meditatie voor elke dag van het jaar

James Allen kan met recht de profeet van meditatie worden genoemd. In een tijd van strijd, haast, religieuze controverse, verhitte discussies, rituelen en ceremonies, kwam hij met zijn boodschap van meditatie. Hij riep de mensen weg van het rumoer en woordenstrijd naar de rustige paden van stilte in hun eigen ziel. Waar het Licht dat ieder mens verlicht altijd brandt om zo voor allen die hun vermoeide ogen afwenden van de strijd, een bron van innerlijke rust te zijn. Veel van de meditaties werden geschreven nadat hij in de vroege ochtend was teruggekomen uit Cairn, wanneer hij die kostbare uren alleen had doorgebracht met God, terwijl de wereld sliep.

Het boek is een bolwerk van Spirituele Waarheid en zegen voor allen die dit boek lezen, en in het bijzonder voor degenen die het gebruiken voor dagelijkse meditatie. De grote kracht ligt in de kern van een goede man die elk woord leefde dat hij schreef.


Het boek een meditatie voor elke dag van het jaar van James Allen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 46,27 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


James Allen boeken - Een meditatie voor elke dag van het jaar
ISBN 9789077662359
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 13-08-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Fountain of Inspiration
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
46,27
Bestel

Andere boeken van James Allen