Jacqueline Christoph - Italië zuid

ANWB Wereld Reisgids Zuid-Italië

De ANWB Wereldreisgids Zuid-Italië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het zuiden van Italië. De streek behoort tot de oudste cultuurlandschappen van Europa. Als bezoeker loop je hier tegen overblijfselen uit lang vervlogen tijden op. Campanie? en Puglia, en vooral Calabrie? en Basilicata hebben hun authenticiteit en schoonheid weten te bewaren. Natuurlijk mag een bezoek aan Pompeï en de Vesuvius bij Napels en de Trulli-huisjes in Puglia niet ontbreken.

De uitgebreide Zuid-Italië reisgids telt meer dan 450 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Zuid-Italië!


Het boek italië zuid van Jacqueline Christoph is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 28,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jacqueline Christoph boeken - Italië zuid
ISBN 9789018045418
PAGINA’S 468
VERSCHENEN 09-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
28,95
Bestel

Andere boeken van Jacqueline Christoph