Jacob Paas - Willem Wortel methode

Willem Wortel is het alter ego van Jacob Paas, de schrijver van dit boek. Jacob is een 46-jarige man met zittend werk, die veel onderweg is en veel tijd doorbrengt in zijn auto. Rond zijn dertigste levensjaar begon de worsteling met zijn langzaam maar hardnekkig groeiende buik.

Jacob heeft zoals zoveel mensen van alles geprobeerd om af te vallen: het

ziekenhuisdieet, een Leven Lang Fit, Sonja Bakker, Dr. Frank en ga zo maar door. Met wisselend succes. Ook heeft hij een periode erg intensief gesport. Daarmee lukte het goed om de kilo's in bedwang te houden. Maar zodra het niveau van bewegen weer terugliep naar een keer of twee, drie per week, kwamen de kilo's er langzamerhand weer aan. En het buikje groeide weer tot een ongewenste omvang.

De afgelopen jaren heeft Jacob veel kennis opgedaan over voeding, de werking van het lichaam en de rol van bewegen. Met zijn opgedane kennis, in combinatie met zijn eigen ervaringen en die van zijn directe omgeving,heeft hij de Willem Wortelmethode ontwikkeld.

Willem Wortel heeft 5 belangrijke uitgangspunten:

Willem's Waarheden!

1 Sla geen maaltijd over, eet voldoende en van goede kwaliteit

2 Drink minimaal 2 liter per dag

3 Beweeg minimaal 3x per week

4 Slaap 7 tot 8 uur per nacht

5 Gij zult veel seks hebben

Dit boek bevat de persoonlijke strijd van de schrijver met zijn buik, interessante waarheden en weetjes over voeding en een 5-wekenschema met bijbehorende recepten en foto's. De kern van de Willem Wortelmethode is dat je regelmatig en voldoende eet, zoveel mogelijk op natuurlijke basis. Belangrijk kenmerk is dat de methode toepasbaar is in het leven van een gezonde Nederlandse man. Eentje die zijn buik nu eens echt kwijt wil! En van lekker eten, een beetje sporten en goede seks houdt...

Herken je jezelf hierin? Het kan jou ook lukken om fitter, slanker en energieker te worden.

Zodra je de ideeën en tips in dit boek gaat begrijpen en toepassen, zul je zelf ervaren hoe goed de Willem Wortelmethode werkt. En je kunt voor eens en voor altijd afscheid nemen van je buik!


Het boek willem wortel methode van Jacob Paas is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jacob Paas boeken - Willem Wortel methode
ISBN 9789491794001
PAGINA’S 180
VERSCHENEN 06-06-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Paas Business Concepten
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel