Jacob Paas, Elisabeth Mook - Willem Wortel voedingsboek voor hardlopers

Afvallen, opbouwen, presteren


Dit boek bevat interessante weetjes en tips over voeding en hardlopen. Daarnaast voedingsschema's voor zowel mannen als vrouwen in verschillende fases. Wat eet je nou in de voorbereidings- en afvalfase, de opbouwfase en de dagen voor een wedstrijd? En wat kun je ermee bereiken?

Als je de schema's volgt raak je kilo's kwijt, heb je meer energie, wordt je sterker en verbeteren je prestaties aanzienlijk. Dat heeft Jacob zelf ervaren. En inmiddels veel mensen met hem.

Na de lancering van zijn eerste boek in mei 2013 heeft Jacob ervaren dat de Willem Wortel methode enorm helpt om je prestaties te verbeteren op sportgebied. Voor hem was dat vooral hardlopen. Dat heeft geleid tot het "Willem Wortel voedingsboek voor hardlopers".

Willem Wortel is het alter ego van Jacob Paas, de schrijver van dit boek. Hij is een sportieve 48-jarige man met zittend werk. Rond zijn dertigste levensjaar begon de worsteling met zijn langzaam maar hardnekkig groeiende buik. Hij heeft van alles geprobeerd om daar vanaf te komen. Daardoor heeft Jacob de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over voeding, de werking van het lichaam en de rol van bewegen. Met zijn opgedane kennis, in combinatie met zijn eigen ervaringen en die van anderen, heeft Jacob de Willem Wortel methode ontwikkeld. De kern van de methode is dat je zoveel mogelijk natuurlijke voeding neemt met een lage GI -waarde. Veel van de gebruikte producten zijn "dicht bij huis" en goed toepasbaar in een huishouden met meerdere personen.

Volgen van de methode zorgt ervoor dat je veel fitter wordt. Als bonus raak je ook nog eens zo goed als vanzelf gewicht kwijt. En er is voldoende ruimte om af en toe uit de bocht te vliegen.Jacob Paas, Elisabeth Mook boeken - Willem Wortel voedingsboek voor hardlopers
ISBN 9789491794025
VERSCHENEN 17-04-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Paas Business Concepten

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Dit boek is tijdelijk uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


17,95

De genoemde prijs is een indicatie.

Andere boeken van Jacob Paas, Elisabeth Mook