Jackie Reardon, Hans Dekkers - Mindset in het dagelijks leven

Op zoek naar meer evenwichtigheid en een betere mentale balans? Mindset in het Dagelijks Leven beschrijft een praktische en tastbare methode om ontspannen, kalm en met volle aandacht door het leven te gaan. We hebben allemaal last van 'zoemende' en zich herhalende, oordelende gedachtes. Mindset gaat ervanuit dat we kunnen kiezen. In het boek Mindset in het Dagelijks Leven word je via een weg van prachtige metaforen en concrete down-to-earth voorbeelden meegenomen in een praktisch toepasbare handleiding om elke dag bewust de keus te maken.

In 2007 schreven Jackie Reardon en Hans Dekkers Mindset voor sporters. Het bleek dat niet alleen tennissers en andere sporters veel profijt hadden van de methode, ook mensen uit diverse beroepsgroepen en het bedrijfsleven gaven aan dat het boek hun leven verrijkt had. Dat inspireerde om Mindset breder toepasbaar te maken, namelijk in het bijna elke dag leven.


Het boek mindset in het dagelijks leven van Jackie Reardon, Hans Dekkers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jackie Reardon, Hans Dekkers boeken - Mindset in het dagelijks leven
ISBN 9789081492867
VERSCHENEN 21-01-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Mindset Publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Jackie Reardon, Hans Dekkers