Jack - Jack en de Magistraten

De juridische wereld van met name het Openbaar Ministerie, de Rechterlijke Macht en de Advocatuur wordt opgeschrikt door de plotselinge liquidatie van de president van het Gerechtshof.

De advocaat Jack Moeravjov, net terug van een feestelijk weekeindje uit met zijn vriendin, vindt tot zijn verbijstering het lichaam van de vermoorde president in de woonkamer van zijn huis. Die vondst en dat gebeuren heeft verstrekkende gevolgen voor Jack Moeravjov; zowel voor zijn praktijk als voor hem zelf.

Doordat het lichaam van de vermoorde president in zijn woonhuis gevonden is, krijgt Jack Moeravjov meteen veel onverdiende aandacht van politie en justitie. Samen met zijn oom en een aantal meedenkers wordt een eigen onderzoek opgestart, met als doel de schijnwerpers van politie en justitie zo snel als maar mogelijk van de persoon Jack Moeravjov af te halen. En met als doel de schijnwerpers van politie en justitie zo snel als maar mogelijk de richting op te laten draaien van de mogelijk werkelijke daders van de moord.

Werkend onder de radar van politie en justitie, lukt het Jack Moeravjov en zijn ploeg om, via totaal onverwachte situaties en een paar vervelende gebeurtenissen, de gewenste doelen te bereiken.

Een boek waarin de juridische wereld vanuit een heel andere invalshoek wordt bekeken en besproken. Een spannend boek met zeer verrassende wendingen en ontwikkelingen, die de lezer in verwondering en verbijstering zal brengen.

Waarbij zeker er op wordt gewezen, dat elke overeenkomst met bestaande personen, gebeurtenissen, plaatsen en/of entiteiten berust op louter toeval. Dat alle personages, gebeurtenissen, plaatsen en entiteiten fictief zijn en zich op geen enkele manier verhouden tot een werkelijkheid van bestaande personen, gebeurtenissen, plaatsen en/of entiteiten.

De schrijver wenst de lezer veel leesplezier.


Het boek jack en de magistraten van Jack is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jack boeken - Jack en de Magistraten
ISBN 9789463457453
PAGINA’S 236
VERSCHENEN 04-09-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Tempel uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel