Jaap Kooistra - De kabouterman

Een zinderende thriller


Deze spraakmakende misdaadroman laat je niet los!

Rechercheur de heer A. H. Buikema

Dit fascinerende verhaal beschrijft de ijzingwekkende belevenissen van de gedreven rechercheur Nora Bouwman.

Deel 1. Terschelling. Tijdens Oerol verdwijnt een jonge vrouw, Kim van Buytene, spoorloos. Haar vriendin Nora Bouwman stort zich op de mysterieuze zaak, hoewel zij door de korpsleiding op non-actief is gesteld.

Deel 2. Curaçao. Als een maand later blijkt dat zich daar een vergelijkbare verdwijning heeft voorgedaan, met achterlating van een identieke gruwelijke handtekening van de dader, verplaatst het verhaal zich naar Curaçao. Nora's bemoeienissen leiden tot frustraties bij het team maar ook tot een escalerende liefdesrelatie met de Curaçaose inspecteur.

Deel 3. Amsterdam. Een paar weken later wordt de Amsterdamse lerares Anouk bedreigd. Als haar zoontje wordt ontvoerd, is de overeenkomst met de verdwijning van Kim op Terschelling en Bjorn op Curaçao frappant. Anouk zoekt hulp bij Nora. De nachtelijke zoektocht naar het jongetje in het Amsterdamse Bos en de achtervolging van de dader op het IJsselmeer leiden tot een overweldigende apotheose.

Een adembenemend thrillerdebuut.

Dit verhaal is meer dan alleen een thriller. Een actueel maatschappelijk probleem ligt mede ten grondslag aan dit indrukwekkende verhaal.

Jaap Kooistra, geboren in Warten (1946), was 40 jaar als docent/directeur werkzaam in het voortgezet onderwijs. Hij is een creatieve duizendpoot en presenteerde zich als dichter, schilder, toneelschrijver en musicus. In 2013 verscheen zijn roman: Melodie van een Eiland (zie videoclip op YouTube). De roman werd lovend ontvangen. De kabouterman is zijn debuut als thriller schrijver.

www.jaapkooistra.nl


Het boek de kabouterman van Jaap Kooistra is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jaap Kooistra boeken - De kabouterman
ISBN 9789089549990
PAGINA’S 466
VERSCHENEN 13-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Elikser B.V. Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Jaap Kooistra