J. Westland - Een hand boven je hoofd

Over zegenen in leer en leven


Wat ervaar je als kerkganger wanneer's zondags aan het eind van de kerkdienst de zegen uitgesproken wordt? Het gevoel dat een zegen opwekt, of juist de afwezig-heid van enig gevoel, kan nogal persoonsgebonden zijn.

De schrijver van Een hand boven je hoofd staat stil bij de bijbelse betekenis van de zegen en verduidelijkt de plaats van de zegen in het leven van de gelovige. Daarbij gaat hij in een aantal vragen: Is de zegen voorbenhouden aan ambtsdragers? Wat betekent het als mensen elkaar Gods zegen toewensen? Wat gebeurt er met een bruidspaar dat knielt en de hand van de dominee opgelegd krijgt? Wat betekent het als gelovigen de Heere zegenen?

Een hand boven je hoofd draagt bij aan een bewuste omgang met de zegen van God en is toegankelijk geschreven vanuit bijbels perspectief.

Drs. J. Westland (1943) is hervormd predikant (PKN) in Houten. Daarvoor diende hij de gemeenten van Schoonrewoerd, Amersfoort, Ede, Kampen, Putten en Bergambacht.


Het boek een hand boven je hoofd van J. Westland is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


J. Westland boeken - Een hand boven je hoofd
ISBN 9789058296177
PAGINA’S 118
VERSCHENEN 21-02-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Groen
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van J. Westland