J. Rous - Grensoverschrijdende transacties en btw

Ondernemers en andere (rechts)personen die goederen of diensten in- en verkopen in andere EU-lidstaten krijgen vaak te maken met ingewikkelde fiscale regelgeving en verplichtingen. Worden goederen van buiten de Europese Unie ingekocht, dan kan ook douanewetgeving aan de orde komen.

Dit boek geeft een praktisch overzicht van de vele en uiteenlopende fiscale verplichtingen die spelen bij transacties met het buitenland (grensoverschrijdende transacties). Door de opzet van dit boek kan de lezer snel per transactie beoordelen met welke fiscale aandachtspunten hij rekening moet houden zodat geen zaken over het hoofd worden gezien. In het boek wordt gewerkt met voorbeelden die zijn toegespitst op de praktijk. De recent gewijzigde douanewetgeving wordt ook uitgebreid beschreven.

Jeffrey Rous (1988) rondde in 2011 zijn studie Fiscale Economie met genoegen af aan de Universiteit van Tilburg. Aansluitend was hij werkzaam in de btw-adviespraktijk van PwC. Sinds 1 september 2016 is Jeffrey Rous werkzaam als fiscaal specialist omzetbelasting bij de Belastingdienst. Jeffrey Rous publiceert regelmatig over fiscale onderwerpen.J. Rous boeken - Grensoverschrijdende transacties en btw
ISBN 9789012396585
PAGINA’S 146
VERSCHENEN 16-09-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Sdu Uitgevers
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
32,73
Bestel

Andere boeken van J. Rous