J. Kreukniet - de drie monotheïstische religies

Jodendom, Christendom en Islam


De al meer dan duizend jaar voor het begin van onze jaartelling ontstane joodse religie, het omstreeks het jaar dertig ontstane christelijk geloof en de in de zevende eeuw ontstane islam hebben ieder hun eigen aanhangers. Iemand die één van de 3 godsdiensten aanhangt, is gewoonlijk slecht op de hoogte van een verwante andere monotheïstische godsdienst, waarmee hij/zij niet is groot geworden.

Dit boek geeft een beknopte beschrijving van de 3 religies en vergelijkt hen, zodat een aanhanger van één van de religies ook enige kennis van een andere monotheïstische religie kan verwerven.

Als men geen aanhanger is van één van deze religies kan men wat kennis vergaren van deze godsdiensten. Daarmee kan men de pers en T.V. berichten die verband houden met wat er o.a. in het Midden-Oosten allemaal op hun terrein gebeurt, misschien beter begrijpen.


Het boek de drie monotheïstische religies van J. Kreukniet is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,79 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


J. Kreukniet boeken - de drie monotheïstische religies
ISBN 9789402129809
PAGINA’S 84
VERSCHENEN 10-03-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,79
Bestel

Andere boeken van J. Kreukniet