J.G.E Gieskes, R.M. Kathmann - WOZ Wetgeving 2014

© Vakmedianet BouwCommunities

website: www.vakmedianet.nl

e-mail: bouwkosten@vakmedianet.nl

telnr: 088 58 40 600

Het zakboek Wetgeving geeft een compleet inzicht in alle regels rond de Wet waardering onroerende zaken. Bij de opgenomen uitvoeringsbesluiten en regelingen is ook steeds het relevante deel van de toelichtingen daarop opgenomen. Daarmee is dit boek onmisbaar voor iedereen die zich bezig houdt met de uitvoering van de Wet WOZ.

In dit boek vindt u de regels over:

- formeel-juridische facetten;

- gebruik WOZ-gegevens;

- gegevensuitwisseling met andere overheden.

Via margekopjes en een uitgebreid trefwoordenregister kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt. Naast de Wet WOZ met bijbehorende uitvoeringsregels zijn ook opgenomen de voor de WOZ relevante passages uit onder andere de Gemeentewet, de Waterschapswet, de Wet inkomstenbelasting 2001, de Wet op de vennootschapsbelasting en de Successiewet, omdat in deze wetten het fiscaal gebruik van de WOZ-waarde wordt geregeld. Ook van toepassing zijnde passages uit de Algemene wet bestuursrecht en de Algemene wet inzake rijksbelastingen zijn opgenomen.


Het boek woz wetgeving 2014 van J.G.E Gieskes, R.M. Kathmann is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 61,48 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


J.G.E Gieskes, R.M. Kathmann boeken - WOZ Wetgeving 2014
ISBN 9789462450462
VERSCHENEN 17-03-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BIM Media BV
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
61,48
Bestel