J. Engelbregt, N. Kruijer - Voorraadbeheer en materialsmanagement

Wat is de overeenkomst tussen een jongleur uit het circus en professionals werkzaam op het gebied van materialsmanagement en voorraadbeheer? Bij jongleren gaat het om het voorspellen van de baan van een object, logistici voorspellen de vraag. Maar het gaat ook om timing, ritme, procedures, weten wat je kunt, trefzekerheid, en om het applaus van het publiek, ofwel de klanttevredenheid.

Voorraad is een vorm van zekerstelling: het is bedoeld voor betrouwbare leveringen, het reduceren van afhankelijkheid van derden, en het verkrijgen van schaalvoordelen door productie of inkoop in series. Te weinig is niet goed, maar teveel ook niet.

Materialsmanagement en voorraadbeheer zijn daarom belangrijke functies bij handels- en productiebedrijven. Mede door nieuwe mogelijkheden in de ict evolueert het vakgebied van de planners. In dit boek komen de technieken aan de orde voor het opbouwen van een optimale voorraadpositie in relatie tot servicegraad- en financiële kentallen.


Het boek voorraadbeheer en materialsmanagement van J. Engelbregt, N. Kruijer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 57,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


J. Engelbregt, N. Kruijer boeken - Voorraadbeheer en materialsmanagement
ISBN 9789047300618
PAGINA’S 445
VERSCHENEN 11-09-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Lemma uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
57,95
Bestel

Andere boeken van J. Engelbregt, N. Kruijer