J. Engelbregt - Logistiek voor dienstverlenende organisaties

Hollen of stilstaan, zo kenmerken veel managers van dienstverlenende bedrijven de werklast van hun organisatie. Medewerkers hebben het vaak zo druk met dagelijkse vragen, dat planbare activiteiten in het gedrang komen. En zo wordt alles een spoedklus.

In Logistiek voor dienstverlenende organisaties wordt aangegeven hoe deze vicieuze cirkel kan worden doorbroken. De schrijver legt uit dat logistiek niet alleen het opslaan en transporteren van dozen inhoudt. In de logistiek gaat het om het integraal beheersen van stromen, en veel ideeën en technieken uit de logistiek blijken toepasbaar te zijn in dienstverlenende organisaties.

Logistiek voor dienstverlenende organisaties helpt bij het analyseren van externe factoren en werkprocessen en bij het krijgen van grip op de kwaliteit, de doorlooptijd en de efficiëntie van de werk- en informatiestromen.


Het boek logistiek voor dienstverlenende organisaties van J. Engelbregt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 35,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


J. Engelbregt boeken - Logistiek voor dienstverlenende organisaties
ISBN 9789047300748
PAGINA’S 269
VERSCHENEN 05-05-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Lemma uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
35,95
Bestel

Andere boeken van J. Engelbregt