J. Crowley - De Adelaar & De Condor

Een waar verhaal van een onvoorziene spirituele reis


Dit verhaal geeft je de sleutels en de inspiratie om je eigen zielepad te verlichten.

Ieder van ons is zo veel meer dan we ons kunnen voorstellen. Dit waargebeurde verhaal neemt je mee op het innerlijk pad van spirituele initiatie. Het roept indiaanse en Inca mythen op en legendes van het verloren continent Lemurië. In Peru ontdekt de schrijfster dat een sjamaan uit de Andes de tweelingvlam van haar ziel is. Met behulp van zielegidsen en mystieke visioenen brengt ze aloude kennis en spirituele kracht aan het licht. Je zult lachen en huilen en leren.

?We kunnen allemaal leren van dit verbazingwekkende boek. Het is voorbestemd een klassieker in spirituele avonturen te worden.?

Henry Leo Bolduc, schrijver van The Journey Within

?Het boek is intrigerend en bleef me boeien. Toen ik Emissary of Light schreef vroeg ik me af hoe ik zo?n verbazingwekkend verhaal kon vertellen. Ik voel dezelfde kwaliteit en diepe wijsheid die Jonette tot uitdrukking brengt. Ze werd geroepen de wereld deze leer te brengen en ze heeft dat met grote vaardigheid gedaan."

James Twyman, schrijver van Emissary of Light

?De Adelaar en de Condor is het universele verhaal van het ontwaken van een moderne medicijnvrouw. Crowley laat licht schijnen op sjamanistische kennis op een manier die zowel fascinerend als toegankelijk is. Haar visionaire manier van vertellen laat zien dat het leven zo veel meer is dan wat je ziet.?

Lynn Andrews, schrijver van Medicine Woman

?Met dit boek zet Jonette haar gedrevenheid voort om mensen naar de uiterste grenzen van humaan bewustzijn op te tillen. Ze doet dat met gratie en humor zodat je blijft lezen ? en glimlachen.?

Geoffrey Hoppe, schrijver van The Tobias Materials

?Jonette is geen gewoon spiritueel wezen. Ik zag een spiritueel leider nog voor ze me vertelde over haar levensreis. Jonette is een wijze grootmoeder in een jeugdig personage. Ze is uitverkoren ? om ons te doen ontwaken, te onderwijzen en te begeleiden op onze ware weg naar de wereld van de toekomst. Haar boek heeft een boodschap voor alle mensen ? blank, rood, geel en zwart ? en bekrachtigt ieders spirituele reis.?

Grand Chief Woableza, Council of Native Spiritual Elders

Je zult worden geraakt en je ontplooien.


Het boek de adelaar & de condor van J. Crowley is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


J. Crowley boeken - De Adelaar & De Condor
ISBN 9789077677186
PAGINA’S 303
VERSCHENEN 06-11-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Hajefa
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel