- Italiaans

ANWB Taalgids Italiaans

Maak je tijdens je vakantie in Italië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Italiaans!

Het Italiaans behoort tot de Romaanse tak van de Indo-Germaanse talen. Andere Romaanse talen zijn Frans, Spaans, Portugees en Roemeens. Vraag een niet-Italiaan naar een aantal opvallende eigenaardigheden van het Italiaans en hij zal zeker refereren aan de snelheid waarmee gesproken wordt en de vele klinkers en handgebaren. Met de ANWB Taalgids Italiaans op zak wordt communiceren in Italië een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. Ook is er de uitgebreide culinaire woordenlijst 'Weet wat je eet', zodat je altijd weet wat er op je bord ligt. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Italiaans en Italiaans-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Italiaans is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Spaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.


Het boek italiaans is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 6,95 excl. verzendkosten.


 boeken - Italiaans
ISBN 9789018037284
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 08-01-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  6,95
Bestel