Isabelle Quinn - Freddy de Plaagmuis

jeugdboek, muis, humor, vriendschap, avontuur, met illustraties, van eigen bodem, Nederlands

Een humoristisch verhaal over vriendschap, bijgeloof en een muis met magische krachten. Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Noah, tien jaar, heeft voor zijn verhuizing een konijnenpoot-geluksbrenger van zijn oma gekregen. Drie maanden later is hij ervan overtuigd dat hij de perfecte aanpak heeft om narigheden te voorkomen: zijn poot altijd bij zich dragen, nooit iets gevaarlijks doen en ongeluksbrengers vermijden. Een vriendschap met zijn buurmeisje Lola, die een zwarte kat heeft, is dus uitgesloten. Maar dan is het tien februari en overal in het gebouw gebeuren ineens rare dingen.


Het boek freddy de plaagmuis van Isabelle Quinn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Freddy de Plaagmuis"

Isabelle Quinn boeken - Freddy de Plaagmuis
ISBN 9789044833423
VERSCHENEN 17-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Isabelle Quinn

 • Isabelle Quinn - Suni
  Isabelle Quinn - Suni

  Die middag kwam Wesley. Er zijn wel leukere manieren om de zomervakantie te beginnen. Mam noemde het 'een samenloop van omstandigheden'. In mijn taal heet dat 'vette pech'. Zo was het gegaan: a) Ex-tante Betty's nieuwe vriend had haar verrast met een lastminutevakantie…

  Lees meer...
  17,95
 • Isabelle Quinn - Operatie boze barbie
  Isabelle Quinn - Operatie boze barbie

  De ouders van de tweeling Saar en Tim moeten naar een feestje. De gemene oppas Zylvia, bijgenaamd Barbie, komt weer babysitten, zeer tegen de zin van de tweeling. Als ze weer heel gemeen begint te doen, krijgen de kinderen ruzie met haar. Ze worden gestraft en moeten naar bed.…

  Lees meer...
  12,95
 • Isabelle Quinn - De laatsten
  Isabelle Quinn - De laatsten

  Op een winteravond wordt Sam verrast door een mysterieuze en dichte mist die binnen een paar seconden komt opzetten. Als de mist zich terugtrekt, is Sams leven voorgoed veranderd: op een handvol overlevenden na, sommige allesbehalve vriendelijk, is de stad helemaal leeg.

  Lees meer...
  15,95