Iris van de Graaf, Caro Niestijl - Langzaam Lekker

Koken met de Ecostoof


“U plaatst in dit buitenmodel muts uw warme pan met kort gekookte of gebakken inhoud, om even later te genieten van een gaar gerecht. U kunt er ook bouillon in trekken. Met de Ecostoof is nog een voordeel te behalen: we maken er de Groningers blij mee.”

Marie-Louise Schipper, uit de Volkskeuken in de Volkskrant

“De Ecostoof is slow food in vol ornaat: de moderne hooikist! Heerlijk eten in alle rust gegaard, met weinig energie. Natuurlijk met biologische ingrediënten: aantrekkelijke culinaire tool!”

Arie van den Brand, voorzitter Stichting Van Eigen Erf en vicevoorzitter Slow Food Nederland.

“Ik heb afgelopen dagen twee van onze favoriete stoofschotels in de ecostoof gemaakt: riblapjes en stoofpeertjes. Een geweldig resultaat!! Ik ben steeds weer verbaasd hoe warm alles nog is na 3 uur. Kortom: ik ben erg blij met de stoof en kan het iedereen aanraden. De gerechten worden lekkerder dan op het gasfornuis en het geeft een goed “ecogevoel.”

Els Westerhuis, tevreden gebruiker

“Voor mij is koken rond de werk- en voetbaltijden van mijn vrouw en kinderen soms puzzelen. Met een stoof op tafel komt het koken niet meer aan op een minuutje en gaart het eten heerlijk verder, met behoud van smaak!” Pauline Westendorp, aanjager energietransitie, oprichter 02025


Het boek langzaam lekker van Iris van de Graaf, Caro Niestijl is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Iris van de Graaf, Caro Niestijl boeken - Langzaam Lekker
ISBN 9789463453219
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 18-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ecostoof
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,50
Bestel