Iris Brik - Advocaat van de duivel

Een praktisch stappenplan voor als je gaat scheiden


Advocaat van de duivel

Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappenplan dat jou samen met je partner op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt. In haar boek beschrijft ze waar je voor komt te staan, vanaf het moment dat je besluit te scheiden, tot en met het uitvoeren van de afspraken in het convenant als de scheiding is ingeschreven.

Tegelijkertijd geeft ze je ook een stuk munitie in handen waarmee je de boude stellingen van adviseurs van de gevestigde orde kunt pareren.

Als je gaat scheiden zou niet alleen jij dit boek moeten lezen, maar ook familie, vrienden of kennissen die zich betrokken voelen. Zodat ze je op een constructieve manier kunnen bijstaan. Een proces dat al ingewikkeld en pijnlijk genoeg is, kun je maar beter slim en efficiënt aanpakken.

[korte biografie]

Iris Brik (1964) werd in 2005 uitgeroepen tot Financieel planner van het jaar. Ze heeft een succesvolle adviespraktijk op het gebied van financiële planning, echtscheidingsmediation en nalatenschapsplanning.

Daarnaast schrijft ze regelmatig in de pers, waaronder Het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad.

Ook schoof ze als deskundige meerdere keren aan bij radio en T.V..

[einde auteursfoto en korte bio]


Het boek advocaat van de duivel van Iris Brik is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Iris Brik boeken - Advocaat van de duivel
ISBN 9789082168143
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 29-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fine Tuning Personal Finance BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,50
Bestel

Andere boeken van Iris Brik

 • Iris Brik - De financiële schijf van 5
  Iris Brik - De financiële schijf van 5

  De Financiële Schijf van Vijf Een praktisch stappenplan voor iedereen die financiële planning belangrijk vindtFinancieel onafhankelijk zijn is een droom van velen. Maar wat betekent dat eigenlijk?Is dat als je een miljoen op je bankrekening hebt staan? Of een goedbetaalde baan…

  Lees meer...
  24,50
 • Iris Brik - In 7 stappen naar een rijk leven
  Iris Brik - In 7 stappen naar een rijk leven

  ‘Ben ik degene die ik wil zijn of ben ik degene geworden van wie ik graag wil dat anderen mij zo zien?’ Vroeg Iris Brik zichzelf een paar jaar geleden af. In antwoord daarop besloot ze het roer om te gooien. Met vallen en opstaan heeft ze haar doel bereikt: een rijk leven.…

  Lees meer...
  17,50