Irene de Pous - Yaru Makki's reis

Een dapper duinkonijn en een wereldwijze rat gaan samen op reis! Een spannend, rijk geïllustreerd (voorlees) verhaal vanaf 6 jaar. Thema’s: reizen, dieren, beslissingen nemen, fantasie en geluk.

Spannend voorleesverhaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Kon hij de ganzen maar achterna, het eiland af... Yaru Makki, een eigenwijs duinkonijn, woont op Schiermonnikoog. Jaloers kijkt hij naar de trekvogels die naar het zuiden vliegen. Op reis, dat wil hij ook!

Hij neemt de veerboot naar Lauwersoog. Daar ontmoet hij Bakkes, een reislustige en wereldwijze rat. Bakkes vertelt Yaru Makki over al zijn heldhaftige avonturen. Samen besluiten ze met de trekvogels mee te liften, maar dat blijkt zo gemakkelijk nog niet. En is Bakkes wel zo dapper als hij lijkt?

Yaru Makki’s reis is een spannend voorleesverhaal vol thema’s die aanleiding geven tot leuke gesprekken met kinderen vanaf 6 jaar. Gaandeweg leren ze van alles over de Wadden, trekvogels en over beslissingen nemen in je leven. De prachtige illustraties maken het verhaal extra aantrekkelijk.

Thema's: Wadden, reizen, verlangen en tevredenheid

Kijk ook op YARUMAKKI.NL

Irene de Pous is zelfstandig journalist en tekstschrijver. Ze werkte onder meer voor Trouw en De Volkskrant en schrijft sindsdien voor verschillende kranten en tijdschriften.

Nora Tinholt is theatermaker en tekenaar. Ze maakte reizen over de hele wereld om zich verschillende kunstvormen eigen te maken.

kinderboeken, prentenboeken, prentenboek, vakantieboek, vakantieboeken, avontuur, natuur, wadden, duinen, trekvogels, varen, reizen, konijnen, dieren, waddenzee, dierenverhalen, natuurverhalen


Het boek yaru makki's reis van Irene de Pous is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Irene de Pous boeken - Yaru Makki's reis
ISBN 9789050116886
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 15-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER KNNV Uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel