Iny Driessen - Ik heb je nodig

Elisabeth van de drie-eenheid & de vriendschap


Na het boek 'Met de glimlach' schreef Iny Driessen nu een tweede boek over de Franse karmelietes uit Dijon. Elisabeth heeft een schat van brieven nagelaten en lezend in haar geschriften, vond Iny heel veel teksten over de vriendschap.

Elisabeth was dan wel ingetreden in een slotklooster, de vriendinnen uit haar jonge jaren is ze trouw blijven volgen en ze hield contact via brieven. Ook aan haar zus en haar moeder schreef ze trouw over haar leven in de Karmel, met veel bemoediging en goede raad.

Maar echte vriendschap begint bij God en vanuit dit verbond schrijft ze ongedwongen over haar diepste beleving van vriendschap en hoe die model staat voor de vriendschap tussen mensen.

Opnieuw is er een bloemlezing van brieven, gedichten en notities in een hedendaagse vertaling.

Iny Driessen (1961-2015) was gehuwd met Jan Goyvaerts. Ze leefden in verbondenheid met de Karmel van Vilvoorde. Iny schreef jeugd- en kinderboeken en boeken voer geloof en gebed, waarvan een tiental samen met kardinaal Danneels. De manier waarop ze Elisabeths teksten benadert is doordrongen van haar concrete leven van elke dag.


Het boek ik heb je nodig van Iny Driessen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Iny Driessen boeken - Ik heb je nodig
ISBN 9789076671963
VERSCHENEN 12-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Carmelitana Vzw
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,00
Bestel

Andere boeken van Iny Driessen