Ingrid Terryn - Vlot leren kaartleggen Mlle lenormand

De techniek van de kaartlegster ontsluierd


Het geheim van de kaartlegster ontsluierd

Reeds vanaf de oudheid zijn de mensen gefascineerd geweest door alles wat met hun toekomst verband hield. Het beroemdste orakel is wellicht dit van Delphi. Speciaal opgeleide priesteressen stonden er de 'lijdende' bevolking bij met raad en daad. Allerlei middelen werden gebruikt om het onbekende te ontdekken. De cartomancie of het kaartleggen is een veel gebruikte techniek en het systeem Lenormand is bijzonder door zijn eenvoud en zijn krachtige uitspraken. Dit boek dan ook een belangrijke hulp zijn om de onbekende gebieden van het leven te leren ontdekken.

Ingrid Terryn heeft 20 jaar ervaring met het kaartleggen en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Ook is ze een begaafde lesgeefster. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen en het onderhavig boek is hiervan een illustratie.


Het boek vlot leren kaartleggen mlle lenormand van Ingrid Terryn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,70 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ingrid Terryn boeken - Vlot leren kaartleggen Mlle lenormand
ISBN 9789072189073
VERSCHENEN 28-11-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Para-Astro
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,70
Bestel

Andere boeken van Ingrid Terryn