Inge van der Krabben - In je dromen ga jij

In je dromen ga jij van Inge van der Krabben is een indrukwekkende familieroman over 3 generaties Marokkaanse vrouwen in Nederland en het familiegeheim dat hen verbindt. In je dromen ga jij van Inge van der Krabben is een indrukwekkende familieroman over 3 generaties Marokkaanse vrouwen in Nederland en het familiegeheim dat hen verbindt.

Op het sterfbed van haar moeder krijgt de veertigjarige Mariam een opdracht die haar leven op zijn kop zet: vind mijn eerstgeboren zoon voor ik sterf, maar houd het geheim. Kan ze voldoen aan de laatste wens van Safia? Overweldigd door vragen en emoties regelt Mariam haar vertrek naar haar geboorteland Marokko.

Aya, Mariams dochter, staat op het punt van trouwen. Ze heeft haar ouders ook iets op te biechten, maar is angstig om haar hart te volgen. In Marokko leert Mariam een andere kant van Safia, en van zichzelf, kennen. En vindt ze op tijd de verloren broer?

In je dromen ga jij is een prachtige roman over ongeschreven regels, het durven openbreken van tradities en het toelaten van het onbekende. Van een fijnzinnige schrijver met een goed gevoel voor karakter en sfeer.


Het boek in je dromen ga jij van Inge van der Krabben is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Inge van der Krabben boeken - In je dromen ga jij
ISBN 9789024580491
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 08-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Inge van der Krabben