Inge Hidding - Coaching bij kanker

Begeleiding vanuit levenskunst


Coaching bij kanker is anders dan anders. Het vraagt om begeleiding door levenswijze coaches die met spanning kunnen omgaan. Het vraagt om excellente coaches met een rechte rug en een warm hart.

Mensen met kanker maken een emotionele tijd door. Aan de hand van persoonlijke verhalen van patiënten wordt in Coaching bij kanker duidelijk welke impact kanker heeft op hun levens en welke rol ondersteuning door coaches hierin kan spelen. Dit praktische boek gaat in op de specifieke facetten van coaching van mensen die kanker hebben (gehad). Centraal daarbij staan de zes meest gestelde vragen die de schrijver tegenkomt in haar praktijk: over vermoeidheid, angst, zelfbeeld, relaties, zingeving en werk.

Coaching bij kanker is het eerste boek over dit onderwerp voor coaches en andere professioneel begeleiders. Het reikt een uniek model aan om levenskunst methodisch te integreren in hun praktijk en prikkelt tot zelfanalyse, visieontwikkeling, uitwisseling, oefening en gesprek.

platformcoachingrondomkanker.nl

Inge Hidding heeft ruime ervaring als coach, docent en trainer. Zij heeft zich gespecialiseerd in coaching rondom kanker.


Het boek coaching bij kanker van Inge Hidding is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 26,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Inge Hidding boeken - Coaching bij kanker
ISBN 9789024403615
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 16-02-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Boom/Nelissen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
26,00
Bestel