Boeken over informatief & professioneel

 • Marjolein Dubbers boeken
  E-book
  Marjolein Dubbers - Het Energieke Vrouwen Voedingskompas

  Let op dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Een schat aan uitgebreide kennis en waardevolle tips, Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is de ultieme gids voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je jezelf als vrouw… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • William Cortvriendt boeken
  E-book
  William Cortvriendt - Hoe word je 100?

  'Hoe word je 100?' vertelt ons in duidelijke alledaagse taal de wetenschappelijke feiten over hoe we gezond en jong blijven en daardoor bijzonder lang kunnen leven. Het boek is door de internationale pers met lovende reacties ontvangen: Met een voorwoord van… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • David van Reybrouck boeken
  E-book
  David van Reybrouck - Congo

  Er is aan het begin van de eenentwintigste eeuw nauwelijks een roeriger natie dan Congo, het reusachtige land in het hart van Afrika, dat barst van de grondstoffen die onontbeerlijk zijn in onze moderne tijd én van de gruwelijke conflicten. Hoe kon de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Wim Hof, Koen de Jong boeken
  E-book
  Wim Hof, Koen de Jong - Koud kunstje

  Wim Hof (1959) is een bijzondere man. Al 20 x haalde hij het Guiness Book of Records, met extreme prestaties in de kou. Hij zwemt in water met temperaturen rond het vriespunt, dat is voor gewone mensen al binnen een minuut dodelijk. Waarom kan hij dat ? Wat is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Steinz, Jet Steinz boeken
  E-book
  Pieter Steinz, Jet Steinz - Steinz - gids voor de wereldliteratuur

  Wat te lezen na Honderd jaar eenzaamheid, Het diner of een ander favoriet boek? Hoe liep het af met Jane Eyre, en waarom is Anna Karenina zo bijzonder? Door welke romans werd Haruki Murakami beïnvloed, en wie hebben zich op hun beurt laten inspireren door… (E-book)

  Lees meer...
  24,99
 • W.G. Tubbing boeken
  E-book
  W.G. Tubbing - Brandhout

  Wim is dertien als hij in de oorlog van school wordt gehaald om boodschappen en brandhout te halen voor zijn familie. Regelmatig trekt hij erop uit in de bossen rondom Groenlo, waar hij opgroeit. Ook tijdens bombardementen. Voor de boodschappen krijgt hij geld… (E-book)

  Lees meer...
  11,90
 • Maarten van Rossem boeken
  E-book
  Maarten van Rossem - Het einde van het Romeinse Rijk

  Wat waren de oorzaken van de neergang en implosie van het Romeinse Rijk? Dat vragen historici zich al eeuwen af. Achter die schijnbaar koele vraag schuilt een angstige vraag: zou het ons ook kunnen overkomen? Regelmatig duiken er beschouwingen op waarin de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ben Moore boeken
  E-book
  Ben Moore - Hallo daar!

  Het is haast onvoorstelbaar: alleen al in ons Melkwegstelsel zouden zich meer dan tien miljard planeten met leven kunnen bevinden. Het onderzoek naar buitenaards leven is een serieuze wetenschappelijke discipline geworden. Wat kunnen wij vanaf de aarde te… (E-book)

  Lees meer...
  16,99
 • Alex Six boeken
  E-book
  Alex Six - Mijn burn-out, mijn mooiste cadeau ...

  ‘’Mijn burn-out, mijn mooiste cadeau’’ wil komaf maken van al de vooroordelen rond burn-out. Dit waargebeurd verhaal wil het taboe rond burn-out doorbreken. De mensen, bedrijven, onze maatschappij in het algemeen wakker schudden rond dit thema. We… (E-book)

  Lees meer...
    8,91
 • E-book
  Anne Frank in het achterhuis - Wie was Wie?

  ‘Anne Frank in het Achterhuis: wie was wie?’ Een uitzonderlijk groepsportret, dat de lezer bijblijft. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leefde het Joodse meisje Anne Frank twee jaar lang verscholen voor de Nazi’s. Alles wat zij in haar onderduikplek… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jean Louis Vullierme boeken
  E-book
  Jean Louis Vullierme - De spiegel van het westen

  Vaak worden het wraakzuchtige verdrag van Versailles en de racistische blut und boden-theorie als hoofdoorzaken van de opkomst van het nazisme genoemd. In De spiegel van het Westen laat de Franse politiek filosoof Jean-Louis Vullierme zien dat dat beeld… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Andrew Keen boeken
  E-book
  Andrew Keen - KEEN*INTERNET IS NIET HET ANTWOORD

  Internet had kunnen zorgen voor meer democratie en vrijheid, maar heeft vooral ongelijkheid versterkt. In dit messcherpe, hyperactieve betoog toont Keen de beangstigende, rotte plekken van de technologische wereld. Zijn ijzersterke betoog, dat naast uitgebreid… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Thornton boeken
  E-book
  Sarah Thornton - Wat is een kunstenaar ?

  Daar waar Will Gompertz ophoudt, gaat Sarah Thornton verder: waarom is moderne kunst, kunst? Een briljante inkijk in de kunstwereld aan de hand van de belangrijkste hedendaagse kunstenaars van dit moment Sarah Thornton volgde jarenlang 33 beroemde kunstenaars… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Renate Dorrestein boeken
  E-book
  Renate Dorrestein - Penvriendin in China

  Op uitnodiging van schrijversvereniging PEN begint Renate Dorrestein een correspondentie met de dissidente Chinese schrijfster Liu Di. Het doel: laten zien wat censuur betekent voor het alledaagse leven van de Chinese schrijvers die erdoor getroffen worden.… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Chris Aalberts, Dirk-Jan Keijser boeken
  E-book
  Chris Aalberts, Dirk-Jan Keijser - De puinhopen van rechts

  Sinds de LPF ontstonden allerlei partijen 'op rechts' die in de problemen kwamen. Zowel de LPF als Trots op Nederland faalden in hun poging een nieuwe partij te vestigen. De enige rechtse partij die al jaren electorale successen boekt, de PVV, is regelmatig… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Lucas Wenniger boeken
  E-book
  Lucas Wenniger - Beestachtige ouders

  Het gezin is de hoeksteen van de evolutie: wie nageslacht produceert, creëert de kans dat zijn of haar genen in de volgende generatie zullen nagalmen. Het zal niemand verbazen dat beesten, planten en al wat verder kruipt en friemelt een flink deel van hun… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Cor Neleman boeken
  E-book
  Cor Neleman - Wees aardig

  Wees Aardig is een boek over het gesprek. maar ook over geschonden vertrouwen. Over liegen, bedriegen, manipuleren, geweld en misbruik. Mechanismen in de samenleving die mensen, zelfs hele gezinnen, eerder kapot dan heel maken. In dit boek staat de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martijn van Calmthout boeken
  E-book
  Martijn van Calmthout - Echt quantum

  In de deeltjeswereld gelden heel andere wetten dan in de wereld van alledag. Zo anders, dat natuurkundigen lang hebben gedacht dat de quantumwereld nooit tot de alledaagse wereld zou doordringen. Maar dat blijkt toch niet waar. Steeds meer gadgets maken… (E-book)

  Lees meer...
  12,95
 • Dick Swaab boeken
  E-book
  Dick Swaab - Wij zijn ons brein

  Het verhaal van je leven is het verhaal van je brein. Dat begint in de baarmoeder, waar de hersenen gevormd worden op een manier die bepalend is voor de rest van je leven. Dick Swaab volgt in Wij zijn ons brein de mens vanaf de conceptie tot en met de dood.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maurice Hermans boeken
  E-book
  Maurice Hermans - De Antistad

  Krimp is niet minder, krimp is anders. Krimp als de accelerator van verandering. De Antistad toont de wordingsgeschiedenis van Nederlands meest vergrijzende, meest transitionele en volgens sommigen meest mislukte stad: Heerlen. De Antistad laat zien dat… (E-book)

  Lees meer...
  19,95
 • Rinus Otte boeken
  E-book
  Rinus Otte - Het proces - Strafrecht in de praktijk

  Rinus Otte, senior rechter van het gerechtshof Arnhem/Leeuwarden en hoogleraar in Groningen, legt in Het proces (een titel die is geleend van Kafka) kort en bondig uit hoe een strafproces werkt. De rol van de verdachte, de advocaat, de rechter, de wijze waarop… (E-book)

  Lees meer...
  12,00
 • Annemieke Statz boeken
  E-book
  Annemieke Statz - Ik Mies Je

  "De strijd is gestreden. De tegenpartij was groter, sterker en vooral sneller. De winnaar daarentegen, is degene die met rechte rug het veld afloopt. De winnaar die besloten heeft de strijd naast hem neer te leggen. Hij kijkt omhoog en ziet de menigte juichen.… (E-book)

  Lees meer...
    8,95
 • Salvador Bloemgarten boeken
  E-book
  Salvador Bloemgarten - Justus Swavings wondere bestaan - Wereldreiziger van 1784 tot 1835

  Acht jaar geleden ontdekte historicus Salvador Bloemgarten de geschriften van de Justus Swaving, een 18e eeuwse ondernemer, legerofficier en publicist (Naarden 6 -7-1784 - Kaapkolonie 26-1-1835). Over zijn jeugd vertelt hij hierin hoe hij in 1796 als… (E-book)

  Lees meer...
  15,00
 • Kees Sluys boeken
  E-book
  Kees Sluys - Herman Bianchi en zijn levenslange strijd voor gerechtigheid

  Een leven lang vecht Herman Bianchi (90), oud-criminoloog aan de Vrije Universiteit, tegen het onheil van opsluiting. Gevangenisstraf gaat naar zijn idee op geen enkele wijze misdaad tegen en is daarmee niets anders dan het bestrijden van kwaad met kwaad. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Jan Hulsen boeken
  E-book
  Jan Hulsen - Ebook Jongveesignalen

  Het doel van jongvee-opfok is het produceren van melkkoeien die volledig klaar zijn voor een gezond, lang en productief leven. Jongvee is de toekomst van uw melkveebedrijf. Tegelijkertijd slagen veel melkveebedrijven er nog niet in om hun vaarzen zonder… (E-book)

  Lees meer...
  23,90