Boeken over technische wetenschap

 • Jean Trommelmans boeken
  Jean Trommelmans - Autostoringen

  Deze uitgave behandelt meer dan 130 veel voorkomende autostoringen. De verschijnselen en de mogelijke oorzaken van deze storingen worden uitvoerig beschreven volgens een vaste opbouw. Bij de huidige generatie auto’s ontstaan de meeste storingen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Koeter Vastgoed Adviseurs boeken
  Koeter Vastgoed Adviseurs - Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2018

  De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2018 bevat 8 categorieën gebouwen onderverdeeld in totaal 153 gebouwtypen met de bijbehorende exploitatiekosten (bouwkundig en installaties). (Zachte kaft)

  Lees meer...
  216,59
 • Joop Ouwehand, T.J.G. Papa, A.C. Taal, E. Post boeken
  Joop Ouwehand, T.J.G. Papa, A.C. Taal, E. Post - Toegepaste Energietechniek

  Deze vijfde druk van Toegepaste energietechniek is geheel herzien en geactualiseerd. Het boek biedt een inleiding in de wereld van de energietechnische systemen. Na twee algemene hoofdstukken over energietechniek en verbrandingstechniek wordt achtereenvolgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. boeken
  Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. - Vastgoed Taxatiewijzer - Zorggebouwen 2017

  In dit handboek treft u verschillende voorbeelden aan van onderhoudskosten voor zorggebouwen. Aan de hand van gebouwcomplexen voor cure en care, maar ook gebouwen uit de extramurale zorg worden de exploitatiekosten en herbouwkosten overzichtelijk weergegeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  83,74
 • FM-kosten deel 1 (april) 2018

  FM-kosten bevat trends en indexen, uurtarieven facilitaire diensten, uurtarieven bouwkundig en installatietechnisch werk, richtprijzen facilitaire diensten en richtprijzen materieel en middelen.In het hoofdstuk 'Trends en indexen' staan indexcijfers voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  285,14
 • ADAC Europäischer Unfallbericht

  Diese Formularsatz gehört in jedes Fahrzeug. In sieben europäischen Sprachen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Bernhard Otte, Arjan Karssen boeken
  Bernhard Otte, Arjan Karssen - Maquettes

  - Aandacht voor de verscheidenheid van de maquette als communicatiemiddel- De auteurs hebben ruime ervaringen in zowel het onderwijs als in de beroepspraktijk. - Veel teken- en beeldmateriaalVeel mensen zien een maquette als een eindproduct, maar het is veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Frank van de Waeter boeken
  Frank van de Waeter - (Her)bouwkosten woningen 2018

  Het taxatieboekje (Her)bouwkosten woningen verschijnt jaarlijks en bevat kostengegevens waarmee u snel en betrouwbaar de (her)bouwkosten van woningen kunt bepalen. Een uitstekend hulpmiddel voor de juiste taxatie. De serie 'Taxatieboekjes' biedt gemakkelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  338,14
 • Frank van de Waeter boeken
  Frank van de Waeter - (Her)bouwkosten bedrijfspanden 2018

  Het taxatieboekje (Her)bouwkosten bedrijfspanden verschijnt jaarlijks en bevat kostengegevens waarmee u snel en betrouwbaar de (her)bouwkosten van bedrijfsgebouwen kunt bepalen. Een uitstekend hulpmiddel voor de juiste taxatie. De serie 'Taxatieboekjes' biedt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  338,14
 • Frank van de Waeter, Alexander Reytenbagh boeken
  Frank van de Waeter, Alexander Reytenbagh - (Her)bouwkosten agrarische gebouwen 2018

  Het taxatieboekje (Her)bouwkosten agrarische gebouwen verschijnt jaarlijks en bevat kostengegevens waarmee u snel en betrouwbaar de (her)bouwkosten van agrarische gebouwen kunt bepalen. Een uitstekend hulpmiddel voor de juiste taxatie. De serie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  338,14
 • Gebouwschadeboekje 2018

  Het boekje Gebouwschade bevat veel voorkomende schades en gebreken aan gebouwen en omliggend terrein en betreffen bouwkundige elementen, installaties en terreinonderdelen. Een schadebeeld bevat een foto, een korte omschrijving en reparatievoorstellen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  338,14
 • Frank van der Hoeven, Alexander Wandl boeken
  Frank van der Hoeven, Alexander Wandl - Haagse Hitte

  Het doel van het Haagse Hitte-project is het beter begrijpen van stedelijke warmte in Den Haag om vandaaruit een verband te leggen met de kenmerken van de fysieke ruimte van de stad en de gezondheid van de Haagse bevolking, met als resultaat aanbevelingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Pieter Huijbregts boeken
  Pieter Huijbregts - Conceptueel bouwen in vogelvlucht

  Met alle ontwikkelingen die op de bouwsector afkomen is het een steeds grotere uitdaging om vernieuwing en verduurzaming te realiseren. Immers, de eindgebruiker wil niet meer betalen, de vastgoedsturing zorgt voor scherpere rendementseisen en ook voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • G.J. Kremers boeken
  G.J. Kremers - Omgevingswet in kort bestek

  Omgevingswet in kort bestek De voorbereiding op de Omgevingswet is in volle gang. Verwacht wordt dat de stelselherziening in 2021 van kracht wordt. Vanaf dat moment is de Omgevingswet over het benutten en beschermen van onze fysieke leefomgeving het wettelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,94
 • Koeter Vastgoed Adviseurs boeken
  Koeter Vastgoed Adviseurs - Vastgoed Taxatiewijzer - Onderhoudskostenkompas 2017

  De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2017 bevat alle gegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. Het is een praktisch hulpmiddel om bij uw dagelijkse werkzaamheden inzicht te krijgen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  83,74
 • Chris Woltjes, Herman Prast boeken
  Chris Woltjes, Herman Prast - Architectuur — Werk in uitvoering 2

  Deze reader is het vervolg op Architectuur - werk in uitvoering, de reader voor Grondslagen 1 (GR1) waarin het belang van begrippen waarmee wij communiceren en denken over architectuur werd toegelicht, en vervolgens de begrippen situatie ruimte en gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ireen Boon boeken
  Ireen Boon - De overheid als klant

  'De overheid als klant' biedt een kijk in de keuken van de overheid. Waar komt al die bureaucratie vandaan? Waarom duurt alles zo lang? Zijn ambtenaren echt 'andere wezens' die het fijn vinden om alles zo lang mogelijk te rekken? Het antwoord is nee. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • J.F.G. Cobben boeken
  J.F.G. Cobben - De elektrische woonhuisinstallatie nu en in de toekomst

  Dit boek geeft een overzicht van de eisen die worden gesteld aan een woonhuisinstallatie op dit moment en in de toekomst. Voor de minimale eisen wordt uiteraard gekeken naar de NEN 1010. Diverse ontwikkelingen in de energie- en installatiewereld laten zien dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,35
 • A. den Doolaard boeken
  A. den Doolaard - Het verjaagde water

  Het Verjaagde Water heeft een hele generatie water­bouwers verleid tot de keuze van hun vak en het boek heeft een nog groter aantal waterbouwers geboeid of zelfs een gevoel van erkenning en herkenning gege­ven. De berichten dat het boek naast een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Eric Bos, Norma van der Horst boeken
  Eric Bos, Norma van der Horst - Pronkjuwelen van baksteen

  De Amsterdamse School maakte ook buiten Amsterdam school. Dat bewijzen de vele afbeeldingen in het nieuw verschenen boek Pronkjuwelen van baksteen, Amsterdamse School in Groningen. Het boek laat de vele bouwvarianten zien die in de geest van de Amsterdamse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Hod Lipson, Melba Kurman boeken
  Hod Lipson, Melba Kurman - Zelfrijdende auto's

  We staan aan de vooravond van een revolutie. De zelfrijdende auto die Google op dit moment test, heeft al meer dan drie miljoen kilometer op de teller staan. De komende decennia zullen door de mens bestuurde auto's langzaam uit het straatbeeld verdwijnen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Henk Brinksma boeken
  Henk Brinksma - Toekomstbestendig renoveren

  Homes are renovated a number of times during their lifespan. Although we can regard each of these renovations as new, it is more prudent to implement a future-proof solution to renovation. The purpose of this issue of A+BE is to gain an insight into how… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Willem Vermeend, Maarten Verkoren boeken
  Willem Vermeend, Maarten Verkoren - De Wereld van 3D-printen

  3D-printing is de hype voorbij en nu wordt het pas echt interessant. In De wereld van 3D-printen lees je op welke manier 3D-printen in Nederland en de rest van de wereld wordt toegepast. Wat kan er tegenwoordig 3D-geprint worden, wat zijn de ontwikkelingen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kengetallen onderhoud wegverhardingen 2018

  Een keur aan kleine maatregelen voor het onderhoud aan verkeerswegen worden hier beschreven. Per maatregel wordt volgens een vast patroon de volgende informatie gegeven: schadebeeld, onderhoudsmaatregel, omstandigheden, productie, materiaal,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  359,34
 • Kengetallen kleine (re)constructies 1 2018

  In dit zakboekje staan een dwarsdoorsnede van kengetallen die van toepassing zijn in de openbare ruimte. Enkele onderwerpen hieruit zijn: riolering, asfalt, straatwerk, wegbebakening, terreininrichting, verlichting en kleine kunstwerken.Kengetallen voor de GWW… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  359,34