Boeken over technische wetenschap

17,95
 • Frank van de Waeter boeken
  Frank van de Waeter - FM-kosten september 2017

  FM-kosten bevat trends en indexen, uurtarieven facilitaire diensten, uurtarieven bouwkundig en installatietechnisch werk, richtprijzen facilitaire diensten en richtprijzen materieel en middelen. In het hoofdstuk 'Trends en indexen' staan indexcijfers voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  285,14
 • Ireen Boon boeken
  Ireen Boon - De overheid als klant

  'De overheid als klant' biedt een kijk in de keuken van de overheid. Waar komt al die bureaucratie vandaan? Waarom duurt alles zo lang? Zijn ambtenaren echt 'andere wezens' die het fijn vinden om alles zo lang mogelijk te rekken? Het antwoord is nee. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Koeter Vastgoed Adviseurs boeken
  Koeter Vastgoed Adviseurs - Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2017

  De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Dit handige boekje is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  121,90
 • A. den Doolaard boeken
  A. den Doolaard - Het verjaagde water

  Het Verjaagde Water heeft een hele generatie water­bouwers verleid tot de keuze van hun vak en het boek heeft een nog groter aantal waterbouwers geboeid of zelfs een gevoel van erkenning en herkenning gege­ven. De berichten dat het boek naast een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50